Ez hogy lehet nem értem???
Figyelt kérdés
ma j=ott meg a cd cal of duty ghost rész ps 4 be azért vettem meg használtan mert sehol sem volt meg agyon kerestem ma reggel játszottam a játékot két órát biztos elég sokat kivittem bele de most mikor kapcsolom be újból indul hiába mentem a resume gamerea ahogy eddig mindig nem jegyezte meg a részeket amikoet kivittem és azt írta ki elébb let betelepítve mi ez???? Mi ez hogy hogy nem jegyezte meg a részeket rossz lehet cd teljesen ideges vagyok akkor ujbol kel kezdeni a játékot vagy rossz a játék???2021. márc. 25. 15:31
1/12 anonim 

válasza:

Amegoldasahelyesirasiszotarbantalalhatoaproblémádra!
Komolyan, direkt tolod ezeket a kérdéseket, a tizedik CoD-os kérdésedre megtanulhatnál már írni, mert szerintem direkt csinálod.
2/12 A kérdező kommentje:
az a lényeg hogy miért indul ujra a játék miért nem tudom vinni onan ahonnan kivittem???
2021. márc. 25. 15:54
3/12 A kérdező kommentje:
pedig kij=ot elnyert trofea hiába adok neki resume game ahogy kelet nem indul ujra indul előre és valmi lakat volt rajta először mikor ráakartam menni
2021. márc. 25. 15:58
4/12 anonim 

válasza:

Előbb tanuld meg a magyar helyesírást és töltsd be a 16. életéved. CoD-ozni ráérsz utána is...
5/12 A kérdező kommentje:
29 leszek
2021. márc. 25. 20:20
7/12 anonim 

válasza:

lehet kell hozzá account, szóval be kell jelentkezni
ki adta ki a játékot?
8/12 anonim 

válasza:

#6-os, lehet, hogy nehezen gépel, stb
honnét tudod?
9/12 anonim 

válasza:

Nem,Direkt csinálja, a legjobb az elején a majdos rész. Egyenlőségjelet azért ritka nehéz véletlen belevágni.
10/12 A kérdező kommentje:
már kivittem !!
2021. márc. 26. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!