Az Assassins Creed-nek a történetei összefonódnak?
Tehát ha elkezdeném játszani mondjuk a Unity-t, akkor érteném a történetet?
Eddig csak a 2 résszel (plusz a Brotherhood, Revelations) játszottam. A többi kimaradt.
Melyikre érdemes még beruházni?
Az 1-2-3, Brotherhood, Revalations története erőteljesen összefügg. Ott még a múlt és a jelen szál is össze kapcsolódik.
Aztán egy kölön szálon össze kapcsolódik a 3-4 és a Rouge, valamint a Rouge és a Unity.
De a Unity után ha jól emlékszem már kb semmi közük nincs a részeknek egymáshoz.
"Origins pl az egész alapját adja meg, hogy honnan indult ki minden."
Az a vonal már csak egy eröltetett ízzadtságszagú hányadék.
Az eredeti alapokat az első rész adta meg, ahol a mai Szíria és Izrael területén található eredetileg iszlám szekta volt az asszaszinok rendje, valamint az azon a területen portyázó templomos lovagok adott valamiféle valóságmagot a kitalált történetnek, hogy ez a konfliktust vitték tovább a jövő évszázadaiba.
Ami egy tök jó alap volt, mert nyilván az asszaszin és a templomosok is valamilyen formában léteztek a történelemben ezekben az időkben.
Viszont mikor bele keverték ezt az ókori egyiptomi baromságot, én ezen a fejemet vertem a falba, hogy ennyire képesek voltak meggyalázni az eredeti történetet...
Hogy sír itt mindenki hogy az már nem AC. Ha meg nem lett volna semmi újítás akkor meg az lenne a baj hogy nem tudnak újat kitalálni.
A játék történetét a fejlesztők úgy alakítják ahogy ők akarják, hisz nem egy adaptációról beszélünk, sőt nem is kell hű maradjon a történelemhez.
Hiába voltak tényleg assassinok, az csak egy alap. Élvezni kellene a játékokat, nem mindenben a hibát kereseni. Ha meg nem tetszik mert nem nyerte el a tetszéseteket, akkor nem kell vele játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!