Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az Assassins Creed-nek a...

Az Assassins Creed-nek a történetei összefonódnak?

Figyelt kérdés

Tehát ha elkezdeném játszani mondjuk a Unity-t, akkor érteném a történetet?

Eddig csak a 2 résszel (plusz a Brotherhood, Revelations) játszottam. A többi kimaradt.

Melyikre érdemes még beruházni?

2021. márc. 16. 11:23
 1/8 anonim ***** válasza:

Az 1-2-3, Brotherhood, Revalations története erőteljesen összefügg. Ott még a múlt és a jelen szál is össze kapcsolódik.

Aztán egy kölön szálon össze kapcsolódik a 3-4 és a Rouge, valamint a Rouge és a Unity.

De a Unity után ha jól emlékszem már kb semmi közük nincs a részeknek egymáshoz.

2021. márc. 16. 11:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát a kapcsolatok utána is megvannak, Origins pl az egész alapját adja meg, hogy honnan indult ki minden.
2021. márc. 16. 14:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Minimális utalások mindig lesznek, szóval ha mindent akarsz érteni, sorrendben érdemes tolni.
2021. márc. 16. 15:40
 4/8 anonim ***** válasza:
68%

"Origins pl az egész alapját adja meg, hogy honnan indult ki minden."

Az a vonal már csak egy eröltetett ízzadtságszagú hányadék.

Az eredeti alapokat az első rész adta meg, ahol a mai Szíria és Izrael területén található eredetileg iszlám szekta volt az asszaszinok rendje, valamint az azon a területen portyázó templomos lovagok adott valamiféle valóságmagot a kitalált történetnek, hogy ez a konfliktust vitték tovább a jövő évszázadaiba.

Ami egy tök jó alap volt, mert nyilván az asszaszin és a templomosok is valamilyen formában léteztek a történelemben ezekben az időkben.

Viszont mikor bele keverték ezt az ókori egyiptomi baromságot, én ezen a fejemet vertem a falba, hogy ennyire képesek voltak meggyalázni az eredeti történetet...

2021. márc. 16. 16:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Csak épp az AC 1 esetében nem mentek vissza a gyökerekig, bár Origins története érdekes mód a legtöbbek által elismert, sokan az AC2 B és R után a legjobbnak tartják a szériában.
2021. márc. 16. 16:09
 6/8 anonim ***** válasza:
54%
Önmagában mint játék megjárja az Origins, de mint Assassins Creed, már nem sok köze van hozzá. Gyakorlatilag csináltak egy teljesen új játékot, csak meghagyták az Assassins Creed brandet, de szerintem már nincs sok köze ahhoz ami előtte az AC brand volt.
2021. márc. 16. 16:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogy sír itt mindenki hogy az már nem AC. Ha meg nem lett volna semmi újítás akkor meg az lenne a baj hogy nem tudnak újat kitalálni.

A játék történetét a fejlesztők úgy alakítják ahogy ők akarják, hisz nem egy adaptációról beszélünk, sőt nem is kell hű maradjon a történelemhez.

Hiába voltak tényleg assassinok, az csak egy alap. Élvezni kellene a játékokat, nem mindenben a hibát kereseni. Ha meg nem tetszik mert nem nyerte el a tetszéseteket, akkor nem kell vele játszani.

2021. márc. 16. 21:15
 8/8 anonim ***** válasza:
#7: Pontosan! Röhej, hogy egyesek ki akarják sajátítani maguknak a különböző médiumokat (legyen az játék, film, zene, stb), és meg akarják szabni a készítőknek, hogyan alakíthatják az ő szellemi terméküket. Én már rég dobtam volna az AC sorozatot, ha még mindig Desmonddal kéne vergődni az Animus-gépben. Nekem az egyiptomi és görög kitérő is hatalmas élmény volt.
2021. márc. 16. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!