Melyik a kedvenc Assassins Creed részetek?
Hát most a valhalla. Az a bajom vele, hogy nagyon rövid lett, csak 150 óra😥
Egyébként meg a renevations. Azért mert az volt az első AC-m és az marad számomra az igazi AC élmény. Már vagy 4x kijátszottam azt és tervezem ötödjére is :D
Assassin's Creed
Van valami nagyon jó hangulata ami megragad. Lehet az az oka hogy mikor először játszottam akkor előtte még nem találkoztam hasonló játékkal.
Assassin's Creed IV Black Flag
A kalózos történet, meg a szemet gyönyörködtető karibi helyszínek nálam bajnokok.
Origins
Egyiptom + Római Birodalom
Egyedül azt sajnálom, hogy Rómába nem jutunk el, hogy szabadon bejárhassuk.
A többi résszel nem játszottam, mert nem érdekelnek azok a korszakok.
Talán a Syndicate. Steampunk fétisem van és egyébként is nagyon bírtam a két főszereplőt. Lányként örültem Evie-nek, de Jacob is nagyon hozzámnőtt a végére.
A Black Flag volt az első amit teljesen végigjátszottam (ki is 100%-oltam), most játszom újra, lehet vissza fogja venni a helyét kedvencemként :D
"AC-ket azért szeretjük amik, ha nem AC lenne, akkor nyilván nem venné meg az aki szeretné."
Én kb az Origins óta éreztem erőteljesen azt, hogy ez a játék már csak címében Ac de egyébként nem sok köze van ahhoz, aminek eredetileg elindult.
#6: Pont hogy a II. résztől az Origins-ig tartó sorozat volt egy kaptafára épülő tucatsorozat, és az utolsó három rész csavart egyet az unalomba fulladó szérián.
#8: Hála az égnek, hogy nem sok köze van hozzá! Én például halálosan gyűlöltem az összes jelenkori epizódot, ordítva anyáztam, hogy már megint kiszakítanak a valódi játékból, és Desmonddal kell kínlódnom dögunalmas helyszíneken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!