Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Far Cry Primal-nak mi a...

A Far Cry Primal-nak mi a története röviden? Megéri játszani vele?

Figyelt kérdés

Van olyan jó, mint a modern időkben játszódó FC-k?

Valahogy sose érdekelt, annyit tudok róla hogy ugyanaz a térképe mint a 4-nek volt, csak régebbi időben

2021. márc. 12. 00:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem remek játék lett, sokan szapulják, de valahogy senkitől se hallottam értelmes, elfogadható magyarázatot, hogy miért lett szar szerintük. Én közel s távol nem ismerek más őskorban játszódó játékot, aminek ennyire szép a grafikája, és ennyire hangulatos benne minden. A történet nincs túlbonyolítva, 3 törzs van benne, akik egymással harcolnak és végül a mienk veszi át a hatalmat a játéktérben nyilván. De nagyon sok emlékezetes helyszín, jelenet van benne. Tényleg csak ajánlani tudom, nagyon sok minden van benne, ami felfedezésre vár és jobb, ha inkább nem mondom el, hanem te magad lesed meg, mert tényleg lenyűgöző az egész eseménysorozat, ami van benne.
2021. márc. 12. 00:51
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

#1: A játékosok idióták. Rinyálnak az összes Ubisoft játékra, hogy mind egyforma, az Ubi csinál valami teljesen újat, erre ők még hangosabban rinyálnak, hogy "ez már nem is igazi AC/Far Cry/Watch Dogs/Ghost Recon, stb.".

Én nagyon élveztem az összes Far Cry "mellékszálat" (Blood Dragon, Primal, New Dawn).

2021. márc. 12. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!