Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Far Cry Primal crash probléma?

Far Cry Primal crash probléma?

Figyelt kérdés

A Far Cry Primal feltelepítés utáni első indításnál elindul szépen, be is tölt minden, minden ok.

Második indításnál már viszont a splash screen után crash-el a játék, egyből kilép, összeomlik, kaput :(

Ha letörlöm a játékot, majd újrateszem, elsőre ismét elindul. Ha viszont megint kilépek, akkor megintcsak kaput :(

Valami ötlet?

A gép adatai:

win 7/win 10

8 GB ddr3

Nvidia GTX 1050

i7 2600

tűzfalat/vírusírtót próbáltam kikapcsolni, valamint a windows újratelepítésével is próbálkoztam

2017. dec. 18. 21:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Videókártya driver frissítése.Az nvidia honlapjáról töltsd le a megfelelő drivert(ne az nvidia experience vagy mi a fene az,ne azzal,az nem tölt le jót,legalábbis azt tapasztaltam),a legújabbat,és lásd utána mi történik.
2017. dec. 19. 12:53
 2/5 A kérdező kommentje:
megpróbálom, köszi
2017. dec. 19. 14:11
 3/5 A kérdező kommentje:

sajna így sem jó. Random leáll az exe működése.

Kb 30-40 indításból véletlenszerűen elindul úgy 5-6 alkalommal.

2017. dec. 19. 15:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Még valaki esetleg?
2017. dec. 20. 09:19
 5/5 szakadatia válasza:
probald letolteni a CPY-s valtozatat
2018. júl. 26. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!