Ps4re vagy laptopra vegyem meg a cyberpunkot?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni melyiken futna normális fps számmal a játék(nekem 30 is ok) ps4 en úgy tudom 1 darabig voltak de teljesítmény problémák de azóta sokat javult a helyzet.
A laptop hardvere a következő i5 8300h gtx 1050 4gb és 16gb ram.
Ti melyik eszközre vennétek meg a játékot?
2021. márc. 5. 19:03
1/2 anonim válasza:
Kérlek ne vedd bántásnak de ez a laptop harmatgyenge a Cyberpunk-hoz. Ettől erősebb pc-ken is gondok lennének vele, ráadásul a laptop kb 30% gyengébben teljesít mint 1 ugyanolyan összeállítású Pc. Szóval inkább Ps4-re javasolnám a megvételét neked.
2/2 anonim válasza:
Én egyikre sem venném meg, azt is bánom, hogy én megvettem. A tavalyi év legnagyobb csalódása volt az a játék. Még akkor is így lenne, ha hibátlanul jelent volna meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!