Hol lehet kapni professzionális csúzlit?
Figyelt kérdés
Ami mondjuk azért komolyan lő és nem megy tönkre hamar. Átvisz mondjuk egy üres konzervdobozt 20 méterről?2021. márc. 3. 21:37
1/7 anonim válasza:
És mire használnád,védtelen állatokat lövöldöznél vele?
2/7 A kérdező kommentje:
Nem, célba akarok lőni, konzervdobozra, stb.
2021. márc. 3. 21:53
3/7 anonim válasza:
2.:Ez nem a dolog miértje.Azért lőnek konzervdobozra,hogy gyakoroljanak.A gyakorlás után pedig élesben használják a fegyvert,mivel ez is fegyvernek minősül.Végülis mindegy mit írsz,de én biztos nem adok tanácsot.Gyerekkoromba volt egy jó erős csúzlija apámnak,azokkal lövöldözte a kóbor kutyákat,macskákat,ha a házat még csak megközelítették is.De lövöldözött a szemétláda madarakra is,és bármire amit meglátott és állat volt.Egyszer levettem a szekrény tetejéről és eldugtam,de Édesanyám kapott érte,mert azt hitte hogy ő rakta el neki,gyorsan bedugtam a szekrény mögé és mondtam neki hogy ott van,csak leesett.És ugyanúgy folytatta tovább az állatok kínzását.Szóval bocs,de eléggé utálom a csúzlikat,így nem áll szándékomban hasznos tanácsot adni.
4/7 anonim válasza:
Neten rendelsz vagy csinálsz. Orvosi gumit használj hozzá
5/7 A kérdező kommentje:
Már rájöttem magamtól is. Nagyon "hasznos" volt, olvashattam egy gyerekkori feldolgozatlan rinyát, meg egy olyan választ, ami evidens volt előtte is. Jól lement a gyik színvonala...
2021. márc. 4. 06:55
7/7 anonim válasza:
Áa, pedig jó lett volna, ha kap valami választ, most legalább tudnám, mivel lőjem seggbe az éjjeli fűkaszás rémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!