Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hol lehet kapni professzionáli...

Hol lehet kapni professzionális csúzlit?

Figyelt kérdés
Ami mondjuk azért komolyan lő és nem megy tönkre hamar. Átvisz mondjuk egy üres konzervdobozt 20 méterről?

2021. márc. 3. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
És mire használnád,védtelen állatokat lövöldöznél vele?
2021. márc. 3. 21:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem, célba akarok lőni, konzervdobozra, stb.
2021. márc. 3. 21:53
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
2.:Ez nem a dolog miértje.Azért lőnek konzervdobozra,hogy gyakoroljanak.A gyakorlás után pedig élesben használják a fegyvert,mivel ez is fegyvernek minősül.Végülis mindegy mit írsz,de én biztos nem adok tanácsot.Gyerekkoromba volt egy jó erős csúzlija apámnak,azokkal lövöldözte a kóbor kutyákat,macskákat,ha a házat még csak megközelítették is.De lövöldözött a szemétláda madarakra is,és bármire amit meglátott és állat volt.Egyszer levettem a szekrény tetejéről és eldugtam,de Édesanyám kapott érte,mert azt hitte hogy ő rakta el neki,gyorsan bedugtam a szekrény mögé és mondtam neki hogy ott van,csak leesett.És ugyanúgy folytatta tovább az állatok kínzását.Szóval bocs,de eléggé utálom a csúzlikat,így nem áll szándékomban hasznos tanácsot adni.
2021. márc. 3. 22:12
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Neten rendelsz vagy csinálsz. Orvosi gumit használj hozzá
2021. márc. 3. 23:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Már rájöttem magamtól is. Nagyon "hasznos" volt, olvashattam egy gyerekkori feldolgozatlan rinyát, meg egy olyan választ, ami evidens volt előtte is. Jól lement a gyik színvonala...
2021. márc. 4. 06:55
 6/7 anonim ***** válasza:
5.:Még ezt se érdemelted meg.
2021. márc. 4. 07:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Áa, pedig jó lett volna, ha kap valami választ, most legalább tudnám, mivel lőjem seggbe az éjjeli fűkaszás rémet.
2021. ápr. 30. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!