Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Külső professzionális hangkárt...

Külső professzionális hangkártya HI-Z bemenete használható erősítő "helyett"?

Figyelt kérdés
Egy Steinberg UR22 típusról van szó. Gyakorolni effektezés nélkül nekem egyenlőre bőven megfelelne, bár úgy látom Guitar Rig szoftverrel ez megoldható.

2017. dec. 19. 17:43
 1/4 A kérdező kommentje:
Stílus...
2017. dec. 20. 15:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Az gitárbemenet, olvasd már el tényleg az átkozott használati útmutatót! Ez egy korrekt kártya, gyakorolni kisebb luxus, nem értem mi nem sikerül! Moderáltasd ki ezt is légyszi!
2017. dec. 20. 17:25
 3/4 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy instru bemenet. Olvastam a használati útmutatót, sőt megnéztem a gyártói videót is amin mutatják hogy használható így. Azonban csak külföldi fórumokon találtam róla bővebb infót felhasználói szemszögből, hogy kinek mennyire vált be...

Erre lettem volna csak kíváncsi.

Köszönöm!

2017. dec. 20. 17:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyilván nagyban függ attól, hogy ki tekergeti a pluginarzenált, de elmondható, hogy ugyanaz a nagymúltú cucctekergető arc jobban szól GuitarRigen vagy akár válogatott freeware vst láncon, mint tetszőleges alsó kategóriás multieffekten, és itt azért az alsó kategóriás multi messze az UR22 ársávja fölött lesz beszerezhető. Persze cserébe bedugod oszt megy, és nyilván gyakorolni ugyanúgy elegendő, kicsit talán több a munka a jó beállítással, másfelől épp a korlátai miatt leszel egy-két év használat után gurunak látszó őrült, aki bármit megvalósít a vacak műanyagdarabon, amit csak elképzel.
2017. dec. 20. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!