Le lehet-e kalózkodni a Sims 4 kiegészítőket?
Figyelt kérdés
Tudom, elég illegális egy kérdés de nem akarok az EA-nek fizetni több százezer forintot konkrétan azért hogy játszhatóbb legyen egy félkész játék. Az alapjáték megvan mert megvettem amikor ingyenes volt, ehhez letölthetőek-e kiegészítők?2021. febr. 26. 14:08
11/11 anonim válasza:
Nyugodtan töltsd le. Nem te fogod csődbe vinni az EAt. Bár alapvetően én se buzdítanálak kalózkodásra, de amennyi problémám volt már nekem az origines játékokkal, meg az is hogy minden nyomorult featuret fizetőssé tesznek, tényleg azt mondom, hogy megérdemlik. Utolsó jó pontjuk a fallen order volt, de ez még kevés, hogy újra tiszteljem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!