Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » The Sims 4 játékban miért...

The Sims 4 játékban miért tűntek el az alap világok?

Figyelt kérdés
Tegnap frissítettem a játékot, és ahogy elkedztem volna játszani, eltűntek az alap világok,csak a kiegészítőseket mutatja,nekem meg nincs kiegészítőm,így azok le vannak zárva. Barátnőmnek meg vannak,akkor nekem miért nincsenek?

2020. júl. 27. 08:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Eredeti játék? Használsz cc-t?
2020. júl. 27. 09:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Originről van a játék,még akkor "vettem" meg amikor ingyenes volt néhány napig. Használok cc-ket. Elég régóta de még nem volt ilyen problémám
2020. júl. 27. 09:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor valamelyik CC-vel lesz a gond. Mert azok is verziószámhoz kötöttek. Tehát ha neked most legfrisebb a sims-ed (1.65...) míg a CC teszem azt a 1.63-as verzióhoz készült, máris ott a hiba. Próbáld meg azt hogy kiveszed a CC-ket és úgy indítod el a játékot. Ha visszakerülnek a világok akkor valamelyik CC okozta a bajt.
2020. júl. 27. 09:22
 4/9 A kérdező kommentje:
Kivettem őket de nem még mindig nem jó.
2020. júl. 27. 11:13
 5/9 anonim ***** válasza:

Hmmm. Esetleg 1 javító telepítés? Nem tudom Origin-nél van-e ilyen mint a Steam-nél hogy javítja a fájlokat, vagy teljesen újra kell telepíteni.

Illetve Csak 1 fix családdal játszol/játszotok vagy több családdal is? Mert esetleg az még okozhat ilyen "világbeli" gondokat ha több család közt váltogattok. Egyszer anno én is tapasztaltam emiatt ilyesmi bugot. Igaz akkor nálam csak pár telek tünt el és nem az egész város(világ).

2020. júl. 27. 13:06
 6/9 A kérdező kommentje:

Fájl javítási lehetőséget nem találtam.

Már elég hosszú ideje ugyan azzal a családdal játszok.

2020. júl. 27. 17:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Értem, akkor próbálj meg 1 olyat hogy a dokumentumoknál lévő sims4 mappáról csinálsz 1 biztonsági mentést, majd a "saves" mappa kivételével mindent törölsz belőle. Hátha csak konfigurációs hiba történt. Ugyanis 1.63-as patch-al elég szépen elcs.szték a mentési rendszert, de még a korábbi sim-eket se lehetett galériából betölteni.

Itt találod amiról a bizt. mentés kell:

D:\Users\"neved"\Documents\Electronic Arts\The Sims 4

Innen 1 jó biztonsági mentést csinálsz a dolgokról és mint írtam a saves mappa kivételével mindent törölsz. Ha ez után sem lesz jó akkor nincs több ötletem hogy mi lehet a gond. :S

Ui: értelemszerűen ha neked C meghajtón van akkor a D-t javítsd C-re az elérési útvonalnál.

2020. júl. 27. 17:27
 8/9 A kérdező kommentje:
Sajnos így sem jó. :(
2020. júl. 28. 08:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Értem, esetleg még azt próbáld meg hogy a saves mappát hagyod, minden mást törölsz onnan ahogy azt utoljára írtam, DE nem indítod a játékot el. Mármint letörlöd az egészet(revo uninstaller-rel hogy nyoma se maradjon) és újból telepíted a gépedre. Ez a legvégső ötletem a problémára. Ha ez sem válik be tényleg nincs több ötletem már. :(
2020. júl. 28. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!