Le lehet-e kalózkodni a Sims 4 kiegészítőket?
Figyelt kérdés
Tudom, elég illegális egy kérdés de nem akarok az EA-nek fizetni több százezer forintot konkrétan azért hogy játszhatóbb legyen egy félkész játék. Az alapjáték megvan mert megvettem amikor ingyenes volt, ehhez letölthetőek-e kiegészítők?2021. febr. 26. 14:08
1/11 anonim válasza:
Figyu, valakinek kell fizesse a játékfejlesztőket/kiadókat, nem kalauzkodhat mindenki, mert akkor mibűűű fognak megélni :D
2/11 A kérdező kommentje:
Lehet ez köcsög lesz de amilyen szar/pénzhajhász az EA, nem érzek nagy szégyenérzetet a kalózkodást miatt XD
2021. febr. 26. 14:42
3/11 anonim válasza:
Én általában úgy szoktam feltöltve látni, hogy az összes kiegészítő + alapjáték egyben, valahol lehet megtalálod egyenként is őket.
De szerintem az eredeti alapjátékra necces kalózkodni, inkább már töltsd le azt is
4/11 anonim válasza:
Ezzel teljesen együtt tudok érezni, nem mondtál semmi bántót :D
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :D Sztem ncoreon próbálkozom egyet
2021. febr. 26. 14:45
6/11 anonim válasza:
Ja, dögöljön meg mindenki, aki pénzt akar keresni! Hogy képzelik, hogy a munkájukért még fizetséget is kérnek!
(Mondjuk a Sims kiegészítők a bennük levő tartalomhoz képest irgalmatlanul túl vannak árazva, ez nem is lehet kérdéses.)
7/11 A kérdező kommentje:
Na éppen ez a probléma. Amúgy egy játékomat nem kalózkodtam le eddig, (15-25€ árfolyamban mindenre kapok) de 150000~ Ft-ért nem fogok kiegészítőket venni, csak azért hogy egy szar vállalat még inkább gazdagabb legyen
2021. febr. 26. 14:55
8/11 anonim válasza:
Én általában akkor "veszek" eredeti játékokat, amikor akcióba épp ingyen adják valamelyik platformon.
Az ingyenes multikban meg digitális javakra nem költök egy fillért sem.
Úgyhogy lehet akármennyi lootbox, ingém currency engem aztán nem hat meg. Vegye az aki rászorul :D
9/11 anonim válasza:
Azt kell beírni, hogy the sims 4 ultimate collection. Alapjáték is benne van, csak úgy lehet. Torrentoldalról lehet, de nem engedte az oldal, hogy a kommentemben linkeljem az oldalt
10/11 anonim válasza:
Ha megis megvenned kesobb, instant gaming oldalra nezz ra, olcson adjak a kiegeszitoket, es eddig nem hallottam senkitol, hogy problema lenne a kodokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!