Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek ha kontrollerrel...

Szerintetek ha kontrollerrel játszok pc-n egér bill/kombó-val játszó ellenfelek ellen,a célzásrásegités előny a többiekkel szemben?

Figyelt kérdés
Doom 2016-multiplayer.Xboxon kezdtem nulla kontroller tapasztalattal fps játékban,majd lett egy gamer pc-m és 144hz-es monitorom,még jobb lettem,gyorsabb a játék is,hogy levettem a grafikát alacsonyra,így fix 140 fölötti fps-em van.A lényeg,hogy a játékos társaknak nem tetszik,hogy be van kapcsolva az aim assist.Anélkül meg iszonyat nehéz játszani,meg ugye így tanultam meg.És iszonyat sok killem van a meccsek alatt.Ez van,öt éve játszom vele napi szinten,lett benne gyakorlatom.Eleinte volt a k/d 2/30 most meg 40/2.Érezzem magam szarul mert jobban játszok némelyik egér/bill kombós ellenfélnél?Ezeket törlöm is az ismerőseim közül ha paszankodnak.Ha a játék engedélyezi,akkor miért ne játszanék úgy?Nem tehetek róla,hogy sír a szájuk,mert megölöm őket állandóan.

2021. febr. 19. 07:52
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Display porton keresztül adja a képet az RTX 2060super egy Acer - XF270H 27" 144hz LED FHD FreeSync Monitorba
2021. febr. 19. 12:16
 12/17 anonim ***** válasza:
Valóban nem etikus összeengedni az aim assistos playereket az egér-billentyűzet kombóval, ebben igazuk van a válaszadóknak. Nem ismerem a játékot, de egy kérdés azért felmerül részemről: az aim assist a játék része, beépített funkció, vagy külső programmal, moddal éred el ezt a segítséget? Mert amíg a játék része, én biztosan nem tartanám csalásnak, hiszen a készítők biztosítják a lehetőséget, hogy használd ha akarod. Ha külső mod, akkor egyértelműen csalás, hiszen a játék adta kereteket kerülöd meg vele.
2021. febr. 19. 12:18
 13/17 A kérdező kommentje:
Magában a játékban van az aim assist engedélyezésének lehetősége,amint rádugod a kontrollert,felismeri és ő kapcsolja be az opciót maga.A többi rajtad múlik kikapcsolod e.De sokan használják egér/bill kombóhoz is,bedugva tartja a kontrollert de nem azzal játszik,hanem egérrel,s így az assistot ő is használja
2021. febr. 19. 12:22
 14/17 anonim ***** válasza:
Miféle ócska játék ez? De most komolyan. A sok K/D noob lényegében farokméregetésre használja, mert ahogy látom, nem sok valós játékos van, aki képes célozni rásegítés nélkül.
2021. febr. 19. 12:37
 15/17 A kérdező kommentje:
Van aki használja,és tagadja,van ki nem.De ez nagyon sok játékban így működik.Ha kontroller akkor aim assist.Mondjuk engem pont nem érdekel a K/D,a játék élvezete fontosabb,bár vannak akik ezt vérkomolyan veszik,és rinyálnak,ha a másik jobb,én mondom nekik próbáljátok ki ti is.Dugd rá,játsz vele,ha nincs tapasztalatod azt se fogod tudni eleinte merre van az előre,ha nincs assist még annyira sem.Az,hogy idővel egyre jobban megy majd nem azt jelenti,hogy nem jelent kihívást a játék,és kapcsoljam ki az opciót mert egyeseknek nem tetszik,hogy többet lőttem mint ők
2021. febr. 19. 13:02
 16/17 anonim ***** válasza:

Játék és játékmód függő is, legalábbis a Halo-ban. TDM-ben az kontroller ellen alig van esélye az embernek egérrel, mert az aim assisst konkrétan magától céloz. Ott az egér+billentyűzet játékosokat alázzák (közelről mindenképp).

De, ha már olyan játékmódot játszunk, ahol csak mesterlövészpuskával lehet menni vagy swat-ot (headshot azonnali kill) vagy lényegégen bármit, ahol pontosan kell célozni (főleg távolra, ahol nem aktiválódik a aim assisst) akkor ott már az egér kerül előnybe, nem is kicsit.

Igaz nem Doom, de témába vág.

2021. febr. 19. 20:08
 17/17 anonim ***** válasza:
85%

Ez a sok szefós még életében nem játszott kontrollerrel semmit, csak annyit hallottak az aim assistról, hogy "a gép céloz helyetted, neked csak egy gombot kell nyomni".

Vannak játékok, ahol az AA előnyt jelent, de pont a DOOM nem ilyen. Aki azért háborog, hogy egy kontrolleres lenyomta, az csak magáról állít ki szegénységi bizonyítványt. Pl. NoArmMissile a CoD Warzone-ban 500 győzelem fölött jár PS4-en, kontrollerrel PC-sek ellen, akik 120 FPS-el, gigantikus FOV-al, halálpontos egérrel játszanak, mégsem tudják lenyomni.

2021. febr. 19. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!