Company of Heroes 2-ben előny ha az oberkommandoval mész a Wehrmacht helyett? Most kezdtem a játékot ésűúgy vettem észre hogy az oberkommando erőse
Figyelt kérdés
Most kezdtem a játékot ésűúgy vettem észre hogy az oberkommando erősebb mint a WH. Segítetek nekem dolgokban? Milyen commander mire jó, meg úgy általában amit tudni kell a játékról :D2019. szept. 4. 22:45
1/2 anonim válasza:
Az Oberkommando West inkább támadó jellegű, míg a Wehrmacht az defenzívebb. Így ki tudod választani azt, hogy mihez melyiket használod.
2/2 Arpad3 válasza:
Én úgy hallotam hogy forditva van hogy a OBERKOMMANDO az defenziv a WERMACHT az pedig támadó, és szerintem ha van egy botod jobb ha át teszed OBERKOMMANDO-vá te meg maradj wermacht. "személyes taktika- 3 grenadier,1MG,2 pioneer az eggyiknek lángszóró,aztán mortál,pak 40,és ne veztegesd a pénzt és a fuel-t közepes tankokra hanem vegyé egy tigert vagy ha nincs az abilitik között akkor a hires Phanter V tankot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!