XboxOne vagy PS4?
Már nagyon régóta szemezek a konzolos játékokkal, de nem tudom eldönteni, melyik lenne a jobb, ezért szeretnék előnyöket és hátrányokat is hallani olyanoktól, akik használják is (nem a barátom barátja mondta, meg nem xy videóstól hallottam). Bármit írhattok, de olyanokra gondolok, mint:
ár, melyik kontroller "kényelmesebb"(alak,vezetéknélküliség), exkluzív játék címek, grafika, mozgásérzékelő játékok (elsősorban táncjátékok érdekelnek) felhasználóbarát felület, régebbi platformokra kijött játékok játszhatósága, játékok ára, maga a platform bug mentes működése, szerviz segítőkészsége, élettartalom
És bármi, ami eszetekbe jut, de tényleg csak saját tapasztalatot!
ÁR kb ugyanaz. Kontrolerre a BOX kényelmesebb.
Boxra már tulajdonképpen nincs exclusive a GOW 4, a Quantum Break, a Halo Wars 2, Forza H 3 és Motorsport 7... Mind van PC-re.
PS4-re az Uncharted 4 , UC LL, Hoizon Zero Down, Gran Turismo Sport,....
A multi meg mind a 2-n fizetős.
A Horizon játékok nagyon hosszúak single-ben. Ha ez számít. KB 2 hét csak a story mod.
Én xbox-os vagyok. Ott a GoW,Halo,Forza plusz a visszafelé kompatibilitás. PS4 pro-t nem nagyon ajánlom ,mert arról azt hallottam ,hogy ugye jobb a grafika de sok játéknál leesik az fps míg a simánál nem.
Döntsd el te. Az Exkluzív játékokon múlik: Uncharted, Horizon ,The Last of Us vagy pedig Forza ,Gears of War ,Halo. És valaki mondta, hogy pc-re is megjelentek a játékok. Azzal az a baj, hogy mivel élből Xbox-ra vannak optimizalva az exkluzív játék ezért gépen lehetnek az optimizálással gondok. De ha egy erőgép van a tarsojodba akkor nem fordulnak (olyan gyakran) elő ezek a gondok.
Köszönöm a válaszokat, mindkettőre nem lenne igényem. És valószínűleg nem az újakból fogok venni, mert annyit sajnos nem tudok rászánni, hanem mikor már kijöttek az újak akkor vennék One-t vagy PS-4et.
A PS4 exclusivok jobban érdekelnek, de ott is főleg a Detroit.
PC-s is vagyok, az épp fejlesztés alatt van, szóval remélhetőleg lesz "erőgép". Ezért is nem tartom szükségesnek mind2 konzolt.
Most PS4 felé hajazok, de személyesen még csak XboxOnet próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!