XBOXONE VAGY PS4?
Figyelt kérdés
Ezekkel fogok majd játszani: FORZA HORIZON 3,GTA 6, NBA 2K17, meg ilyenek melyiken fut?2017. febr. 4. 10:23
1/15 anonim válasza:
Forza csak Xboxon van, GTA 6 meg még be sincs jelentve.
Én Xbox párti vagyok, de jelenleg mindenkinek PS4-et javaslok. Nagyobb játékválaszték, nagyobb játékosbázis.
3/15 anonim válasza:
Mindkettőnek vannak előnyei. Ps4-re jobbak az exkluzív címek és erősebb a gép, szebben futnak rajta a játékok.
XOne előnye hogy visszafelé kompatibilis, játszhat rajta XBox 360-as játékokkal és a Gold előfizetéshez általában jobb játékokat adnak mint PS+hoz.
4/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2017. febr. 4. 21:13
6/15 anonim válasza:
Attól függ, ha one S-t veszel, jobban jársz mint pl a neo-val,mert most az s lett a gyorsabb.Én xboxot javaslok.Tegnap megszereztem a goldal a Rainbow Six Sieget ingyen.
7/15 anonim válasza:
#6: A Neo-t valójában PS4 Pro-nak hívják. És mi az, hogy az S gyorsabb? Miben, minél gyorsabb?
8/15 anonim válasza:
S ugyanaz mint az alap Xbox one semmivel se gyorsabb, csak kisebb mert slim változat.
9/15 anonim válasza:
Te mekkora idiota vagy! Megszerezted goldak a rainbow six sieget ingyen?? Vagy neminkább azért mert a hétvégén ingyenes??
10/15 anonim válasza:
#9: Most ezt miért kellett? Sokkal nagyobb poén lett volna, ha holnap döbben rá, hogy eltűnt az "ingyen" játéka! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!