XBOXONE VAGY PS4?
Figyelt kérdés
Ezekkel fogok majd játszani: FORZA HORIZON 3,GTA 6, NBA 2K17, meg ilyenek melyiken fut?2017. febr. 4. 10:23
11/15 anonim válasza:
mindenképpen xbox one s.
erősebb vmelyik gép? szerintem mindegy, semmi ilyet nem veszel észre, mivel az adott gépre vannak a játékok optimalizálva.
Forza horizon nincs és nem is lesz ps-en, csak xboxon, gta6 nincs még, nba-t meg persze meg tudod venni mindkettőre, de csak xboxon van olyan, hogy EA ACESS, ami 1évre 6000 ft, vagy egy hónapra 990 ft. és ezekkel a játékokkal játszhatsz korlátlanul (teljes játék, amig az előfizud tart)
40 játék korlátlanul, és folyamatosan frissül. tele sportjátékokkal. most az xboxokhoz adnak 1 hónap regisztráciot ea acessre.
12/15 anonim válasza:
Uncharted 1,2,3,4,The last of us,last of us part 2(amint megjelenik)Driveclub,Nioh,bloodborne,Horizon zero dawn,Days Gone(amint megjelenik),Hevy rain,Beyond Two souls(ami melesleg egy rohadt jo játék es magyar is)Until dawn,infamous second son,infamous first light,killzone shadow fall,The last Gurdian ezek miatt éri meg a ps4 nem peddig amiatt ,hogy mien szar sport játékokat adnak évi 6k ért,ottvan meg a Playstation vr is,keres já youtobon az Otherword nevű csatornára és nézd meg az Uncharted 4 vagy last of us bemutatójukat vagy bármelyik ps exluziv játékról készült bemutatujukat és értenni fogod ,hogy éri meg jobban a ps4. Kétszer annyi ps-t adtak el mint xboxot és nem véletlen.+ ps4 szebb grafika és magasabb de ami fontosabb stabilab fps!!
13/15 anonim válasza:
#12: A felsoroltakért a Bloodborne kivételével egy fillért sem adnék. Az Otherworld meg az egyik legsuttyóbb, leginkompetensebb magyar csatorna (pedig van egy pár).
14/15 anonim válasza:
Kedves 12-es. A válaszodból itélve kb 12 éves lehetsz. Ha hiszed, ha nem, van akiket a sportjátékok érdekelnek. Pl engem is, a fifa és a forza horizon végett vettem xboxot. Amiket felsoroltál egy sem érdekel. Olvasd el a kérdést, hogy ő mivel akar játszani. Van akit ez érdekel, van akit az.
15/15 anonim válasza:
Nem vagyok 12 éves. Ha a sport játékokat szereti vegye az xboxot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!