Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ad telepítőkódot is a vásárlás...

Ad telepítőkódot is a vásárlás mellé?

Figyelt kérdés
Szeretném megvenni a kedvenc játékomat eredetiben. A COVID-ra való tekintettel megnéztem, le tudom-e tölteni a gyártó oldaláról. Az EA Games oldaláról az Originre irányít. Az tiszta sor, hogy fizetek, letöltöm, telepítem. De kapok hozzá telepítő kódot is? A Spore-ról van szó egyébként.

2021. febr. 14. 15:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem kapsz, mivel a digitális játékokat rögtön hozzáadja az online fiókodhoz a rendszer, onnan pedig már szabadon és ingyen bármennyiszer újratelepíthető. A használathoz futnia kell a kliensnek, így az abba való bejelentkezés már magában hitelesíti azt, hogy a játék legálisan a tiéd, így nem kell aktiválókód külön. Más gépre telepíteni is úgy kell, hogy bejelentkezel és azonnal telepíthető.

Még csak a klasszikus next-next-finish gombokkal rendelkező telepítőállományon sem kell végigmenni, mivel automatikusan a beállított telepítési mappába letölti és egyszerre telepíti a netről a kliens a gépedre a játékokat.

2021. febr. 14. 15:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Szuper, köszönöm! :-)
2021. febr. 14. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!