Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen laptopot ajánlotok ha...

Milyen laptopot ajánlotok ha ezzel a játékkal szeretnék játszani?

Figyelt kérdés

Ori and the Will of the Wisps.

Gépigény:

CPU: AMD Athlon X4 | Intel Core i5 4460

RAM: 8 GB RAM

GPU: Nvidia GTX 950 | AMD R7 370

DX: Version 11

Tárhely: 20 GB available space

Az első részét, a Blind Forestet vitte a laptopom, de ezt sajnos nem.. hiába veszek le minden beállítást akkor is nagyon akadozik.

Milyen laptopot ajánlanátok amin ez a játék simán elmegy?

Amúgy is szeretnék beruházni egy új laptopra mert ami most van az elég régi és ha már úgy is vásárolok egyet akkor olyat szeretnék amin ez a szuper játék elfut. Ne mindig a barátomra kelljen várni mikor lesz szabadideje, hogy átjöjjön és játszunk vele.

Köszönöm a válaszokat!

2021. febr. 3. 20:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Ami egy GTX 950 szintjét megüti? Hát, az egy 970M \ 880M \ 1050ti mobile. Ezek alatt ne is nagyon próbálkozz. Processzor pedig 5. generáció, vagy újabb legyem, és legalább 4mag \ 4 szál, aminek a turboja legalább 3.2ghz.
2021. febr. 3. 23:24
 2/9 A kérdező kommentje:

Hú köszi a segítséget csak nem nagyon értek belőle semmit.. sajnos nem vagyok számítástechnika zseni.

Esetleg tudnál linkelni egy laptopot (lehet használt is) ami jó lenne nekem a játék szempontjait tekintve?

2021. febr. 3. 23:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Muszáj laptop? Nagyon nem lesz olcsó... Használtam sem!
2021. febr. 3. 23:42
 4/9 A kérdező kommentje:

Tényleg?

Nem is gondoltam volna..

Pedig nem egy GTA5 szintű játékról van szó..

2021. febr. 3. 23:44
 5/9 anonim ***** válasza:

Amúgy megnéztem, megy az 60fps-el egy 750ti-vel is.

[link]

[link]

Ez a kettő megfelelne például.

2021. febr. 3. 23:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Azt azért tudni kell, hogy az árak is magasak most, és egy dedikált videókártyával rendelkező laptop, ami nem egy krumpli szintjén van, az bizony ilyen árakon kezdődik.
2021. febr. 3. 23:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Amúgy a GTA5 kevesebbel beérné szerintem. De amiket linkeltem olyan procival vannak szerelve, amik sokáig kiszolgálnak, és minden játékot futtatnak. A videókártya már nem annyira, de még az is sok mindennel megbírkózik. Én tennék még bele 8gb ramot, aztán csákó.
2021. febr. 3. 23:51
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm srácok, azt hittem mélyebben a zsebembe kell nyúlnom:D

Mondjuk a mostani laptopom 130ezer volt kb. 6 éve. Eladom, még gyűjtök hozzá és akkor veszek egyet.

Ha végképp választani kéne akkor Asus vagy Acer?

Vagy mindkettő egy szinten van?

(A linkelt laptopokat nézve)

2021. febr. 4. 09:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát nekem az Asus jobban tetszene, de az acert már úgy is elvitték.

Elfogják azt az Asust is gyorsan 😅

2021. febr. 4. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!