Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Asus márkájú a laptopom. A...

Asus márkájú a laptopom. A “scooby doo adventure” című játékkal szeretnék rajta játszani, de hiába nyomom a nyilakat és bármi mást, nem működik, pedig a nyilakkal kellene irányítani . A nyilak működnek a laptopon, mert mást visz. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
2020. márc. 19. 20:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A játék
2020. márc. 19. 21:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen online flash játék?
2020. márc. 19. 21:14
 3/9 A kérdező kommentje:
Szerintem igen
2020. márc. 21. 09:53
 4/9 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam a barátom laptopján, ami Lenovo és ott működött. Meg egyik barátnőmnek is Lenovo laptopja van, azon is működik. Én kipróbáltam a régebbi laptopomon, ami Toshiba és azon se működött xd Ezek szerint csak a lenovon lehet játszani?
2020. márc. 21. 12:33
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem az a baj, hogy elmegy róla a fókusz? Bele kell kattintani az egérrel a játékba, utána ott érvényesek a gombnyomások.

Még az is lehet, hogy szoktak a nyilakhoz rendelni más funkciókat egyes laptopokon, pl. hangerő- és fényerő-változtatást és lehet, hogy alapból az az aktív vagy valamiért ilyenkor az lesz az aktív, de ezt nem hinném.

2020. márc. 21. 15:23
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez az?

[link]

2020. márc. 21. 15:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen ez az
2020. márc. 22. 14:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Belekattintottál?
2020. márc. 22. 19:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Dell laptopon is működik (pedig nagyon nem mai darab, 2011)

Nem lehet, hogy a flash rossz?

Vagy másik böngészővel próbáltad már?

2020. márc. 26. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!