Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért mondják azt, hogy...

Miért mondják azt, hogy Xiaomi Redmi Note és 8T alá nem érdemes menni illetve, hogy Xiaomin kívül más olcsó kategóriás telefont nem éri meg venni? Mi a probléma a többivel?

Figyelt kérdés
2020. márc. 19. 17:12
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Mert borzalmas ár/érték aránnyal rendelkeznek, és hulladékok.
2020. márc. 19. 17:54
 2/3 anonim ***** válasza:
52%
Uh, ezt a második kérdésedre szántam (Mi a probléma a többivel?)
2020. márc. 19. 17:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva én sem értem mi ez a nagy Xiaomi mánia mostanában. Természetesen mindenki olyan telefont vesz, ami tetszik neki meg amire van pénze, de nekem egyáltalán nem tetszenek. Az az egy pozitívum, hogy olcsó. De van több ismerősöm, akinek Xiaomija van és nem tetszik a kinézete sem meg szerintem nem készít jó fotókat sem (már akinek szempont a kamera). Nem azért nem tetszik, mert kínai és apple mániás vagyok. A Huawei szerintem jó telefon pedig az is kínai. Szép fotókat készít, sokáig bírja, a dizájn is tetszik. Én inkább azt választanám. Abból is vannak olcsóbbak.
2020. ápr. 3. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!