Xiaomi Mi6-ot szerintetek honnan érdemes rendelni?
Ár-érték arányban jelenleg bajnoknak tűnik, és nagyon megfogott a telefon, tudásban, árban, és kinézetben is (B20 nincs, de az most mindegy).
Csak sajnos nincs nemzetközi modell, és pillanatnyilag szó sem esik róla, hogy a jövőben lesz. Szóval meg kellene rendelnem valahonnan, a kérdés már csak az, hogy honnan.
Gondoltam a banggood.com-ra, de nem tudom mennyire megbízhatóak ilyen nagy tételek terén (garancia stb.)
Van a Gearbest-en is.
Vagy esetleg nézzek valami szürkeimportost?
És garanciális problémával egyből vissza Kína, vagy esetleg a magyar/európai képviselet (akik ugye a csúcsmodellt nem forgalmazzák) is tud segíteni?
Köszi előre is! :D
Garancia az esetben nem nagyon van, itthon is csak a WayteQ garanciáztat.
Én még várnék egy kicsit vele mert még a Global ROM-ról semmi hír.
#4:
Hogy jön ide a Mi Mix? Mi6-ról tett fel kérdést a kérdező...
Igaz 5. Akkor tessék.
De ird már le mi az hogy "nemzetközi modell"?
Igy nagyon jó telefon , de nem ár érték arányban.
Ez is nagyon. drága.
#3, gondolod elérhető lesz? Hátha igazad van, az lenne a legjobb.. :D
Igaz, global ROM nélkül nem sokat érnék vele.
Nem kell ulefone, most s6-om van, annál már akkor ez jobb, és a xiaomi a maga kategóriájában elég jó áron van. Persze ezt meg kell dobni legalább 27%-kal, de még akkor is.
A nemzetközi modellt úgy értettem, hogy amit exportálnak nemzetközi piacra, mint EU, USA. A különböző modellek között eltérések vannak, főleg szoftveres, de néha hardveres (Pl B20 léte/hiánya, de akár a komplett Soc is -pl sgs8 esetén). De ebből jelenleg csak a Kínába szánt modell létezik. Meg talán Indiába? De ebben mondjuk nem vagyok biztos.
Köszönöm a válaszokat, akkor kivárom, hátha hivatalosan is kapható lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!