Melyik az a játék, amit tudatosan vásároltatok, de sohasem játszottatok vele egy percet sem?
Tudatos vásárlásra gondolok kifejezetten, tehát amikor ti akartatok megvenni egy játékot, nem valaki nektek ajándékozta vagy valahol nyertétek stb. mert olyan nyilván van hogy azzal nem játszik az ember amit kap.
De olyat, amit ti vettetek magatoknak, mert érdekelt, de valami miatt (közbejött valami, hirtelen elment a kedv, akármi) egy percet sem játszottatok vele azóta sem?
Azért merült fel bennem a kérdés, mert én egy hónapja megvettem a Witcher 3-at Steamen akciósan, ráadásul Game of the Year editiont vagy mit, de azóta sem játszottam vele egy másodpercet sem. :D Érdekelne van-e más is hasonló cipőben, és ha igen melyik játékkal?
Akkor sorolom a Gog-könyvtáramból, amiket megvettem, de szabadidő és kellő életkedv hiányában még nem néztem rá:
Alien Nations
Dawn of Man
Obduction
1849
Railroad Tycoon 2-3
Big Pharma
Empire Earth 2
Kynseed
Lost Sea
Empires: Dawn of the Modern World
Imperialism I-II
Praetorians
Stardew Valley
Crystal Caves HD
Akármilyen rossz érzéssel tölt el a kérdés mert a még mindig nem játszott vett játékaimra emlékeztet, tetszik a kérdés :D Van egy pár:
-Crysis: Maximum Edition (3 lemezzel, nagyobb dobozzal, ilyen: [link]
-SimCity 4 (használt, dobozos)
-Split/Second Velocity (használt, dobozos)
-Counter Strike: Source (dobozos, ezzel besz*ptam, mert már felhasználták a Steames kódot, csak ezt nem tudtam :D)
Ezenkívül még valami Steames játék egy euróért, Orion: Prelude vagy mi
Originen: Shift 2 Unleashed, NFS: The Run, NFS: Most Wanted 2012 (ami utána ingyenes volt egy ideig, hupsz :D)
Igazából csak időm meg motivcióm nem volt még ezeket kipróbálni, túl sok játékom van még ezen felül amivel játszok :D
Ja az Amnesia, Outlast nekem is :D
De ezek ingyen voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!