Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik az a játék, amit...

Melyik az a játék, amit tudatosan vásároltatok, de sohasem játszottatok vele egy percet sem?

Figyelt kérdés

Tudatos vásárlásra gondolok kifejezetten, tehát amikor ti akartatok megvenni egy játékot, nem valaki nektek ajándékozta vagy valahol nyertétek stb. mert olyan nyilván van hogy azzal nem játszik az ember amit kap.

De olyat, amit ti vettetek magatoknak, mert érdekelt, de valami miatt (közbejött valami, hirtelen elment a kedv, akármi) egy percet sem játszottatok vele azóta sem?

Azért merült fel bennem a kérdés, mert én egy hónapja megvettem a Witcher 3-at Steamen akciósan, ráadásul Game of the Year editiont vagy mit, de azóta sem játszottam vele egy másodpercet sem. :D Érdekelne van-e más is hasonló cipőben, és ha igen melyik játékkal?

2021. febr. 5. 20:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
55%
PUBG
2021. febr. 12. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!