Valaki segitene pokert tanulni?
melyik fajta pókerre vagy kíváncsi
az 5 vagy a 2 laposra?:D
az előző vagyok ezt kihagytam a lapok erősségét:
2,3,4,5,6,7,8,9,10,J,Q,K,A
1.legkisebb lap a magas lap vagyis hogy nincs semmid:D
2. utána a pár az ász pár a legerősebb a 2es pár a leggyengébb(ez mindenhol így van)
3. 2 pár PL: ezek vannak a kezedbe: JJ KK 9
4.drill(3 azonos) PL: J,J,J,6,3
5. számsor (mindegy hogy milyen színű lapokból áll)Pl:(Pikk)4,(pikk)5,(Szív)6,(Treff)7,(pikk)8---5 LAPPBÓL ÁLL!!
6.színsor: itt csak az a lényeg hogy egy színűek legyenek a kárták pl: 5 pikk ----EZ IS % LAPBÓL!!!
7. full house egy drill és egy pár PL: 5,5,5,K,K
8.poker- 4 azonos 6,6,6,6,5 NAGYON RITKA:D
9. Straight flush- számsor ami egy színből van: PL:Treff mindegyik: 5,6,7,8,9
10. ROYAl flush 10,J,Q,K,A egy színből!!!! a legerősebb egy életben csak egyszer:D
remélem segítettem ha valamit nem értesz akkor kérdezz nyugodtan:)
a második részt amit irtál azt ugy nagyjábol értettem de "1.legkisebb lap a magas lap vagyis hogy nincs semmid:D " ez mit jelent?
És a számokat amiket irtál elé, ugy vannak erösségi sorrendben ugye?
az elsö résznél meg azt nemértem h hogy kell huzni.. mert aztmondtad h 3lapot leteszek és választhatok helyette másikat. ezt lécci magyarázd el:)és ha jó lapjaim vannak akkor mind az 5öt le kell raknom, vagy pedig mondjuk azt a 4et amii jó lap és a maradék egy marad a kezemben?
Szerintem ne a gyakorin akarj pókert tanulni.Van rengeteg könyv a témában és nem csak 2 meg 5 lapos póker van, van még legalább 3 fajta.Abszolút fogalmad sincs a játékról, tehát itt nem lehet elmagyarázni.(mivel az előttem szóló tökéletesen leírta az 5 lapos "lebutított" lényegét, de azt sem vágod mi a magas lap.)
[link] itt nézelődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!