Segítene nekem valaki svéd nyelvet tanulni?
Ide járhatsz beszélgetésekre
Hát ez egy nehéz kérdés. Egyedül/jó tanár nélkül bármilyen nyelven nehéz megtanulni, ráadásul svédből tudtommal nincs is normális nyelvkönyv (leglaábbis mi még nem találkoztunk vele az egyetemen). Ha segít, amiből mi tanulunk, az a svenska utifrån, ezt torrentben le tudod tölteni elég sok helyről, hanganyaggal és gyakorlófüzettel együtt. A munkafüzetekŰ/tankönyvek amiket használunk még: Form i Fokus (szintén könnyen letorrentezhető:D), és Övningskompendium i svenska, valahonnét ez utóbbit is le lehet tölteni.
Egyébként ha később is érdekelni fog, akkor az ELTE BTK Skandinavisztika karán van svéd szak, és én csak ajánlani tudom.
Angolhoz szerintem menj át a szomszéd osztályba, akik angolul tanulnak, aztán kérdezd meg a kezdőknek mikor vannak órái, hátha van amire be tudsz járni. A tanárok nem fognak megenni miatta szerintem. Ha meg nincs olyan, akkor megkérheted az egyik évfolyamtársad, aki angolos, hogy segítsen. Tankönyvnek a New Headwayt ajánlanám, ezt szintén könnyen le tudod tölteni torrentben hanganyaggal, munkafüzettel, megoldókulccsal együtt.
Kitartást :)
Én is svédül akarok tanulni. Nem akarsz együtt tanulni?
itt akár egyszerre lehetne angolt és svédet tanulni :)
Oké akkor felvehetsz msn-re:
leah1146@hotmail.com
És akkor ma vagy holnap kezdhetjük :)
Mondjuk én is még kezdő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!