Mágiát szeretnék tanulni, egy szakértő csoport segítene?
Láttam mostanában valamelyik friss harry potter filmet meg visszanéztem pár régebbit és nagyon tetszett !
Szeretnék Én is ilyeneket csinálni, meg tanulni mágiát meg ilyesmit. Nagyon tetszenek főleg a varázspálcák meg rontások meg szerelmi kötések meg mindenféle ilyenek.
Most bölcsész vagyok, szóval bele is férne az időmbe. Nem akarok magamtól hozzákezdeni, mert tól sok idő menne el tanulással és nem jutnék sehova. Ezért keresek ilyen okkultista mágikus csoportot, hogy a tagja legyek és együtt kooperáljunk. Úgy érzem ez nagyon bejönne nekem, a palást is nagyon jól áll rajtam.
A tudatalatti csodalatos hatalma! Nem a palcak es az eszkozok a fontosak, hanem a tudat!
Menj el egy buvesz klubba pl. Itt nem a mutatvany lesz a nagymunka, hanem a technika elsajatitasa!
Tanuld meg a belso erzekeidnek a hasznalatat.
"Úgy érzem ez nagyon bejönne nekem, a palást is nagyon jól áll rajtam."
Ezt nagyon viccesnek találtam! Ugye csak kamu a kérdés?
7:39-es "A helyedben én szégyenkeznék magam előtt,hogy ilyen középkori gondolkodásom van."
Aha, Ez mi akkor.
Kiss Tamás Zoltán kérdése:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__1..
http://www.youtube.com/watch?v=J8LBNbrJ4fk
itt hasonló érdeklődésű embereket találsz, akikkel együtt akár megalapíthatsz egy boszorkány covent
varázskönyvnek pedig ajánlom:
Judika Illes: Encyclopedia of 5,000 Spells
Kedves kérdező!
Ha egy filmre alapozva szeretnéd elsajátítani a Mágia tudományát akkor jobb ha máris felhagysz vele mivel az amiket a filmeken látsz közel sem úgy működik ahogyan azokat ábrázolják. Szépen látványosnak színesen és szagosan.
Ez csak azért van így hogy megfoghatóbb és befogadhatóbb legyen a nézőközönségnek.
A mágia nem abban áll hogy tárgyakat röpködtetsz és mindenfelé elszórsz igéket stb. ha ennyi lenne mindenki csinálná.
A Mágia elhivatás kérdése, ha már kiskorodtól kezdve motoszkál benned, ha nincs olyan napod hogy ne gondolnál rá és ne gondolkodnál el rajta, ha nincsenek meg azok az apró jelek amik szépen rendben irányítgatnak akkor bármennyire is akard nem fogsz tudni hiteles tudásra szert tenni.
Ez egy életre szóló elhivatottság amiből nem lehet kilépni, beépül az életedbe és szerves része lesz. Ezzel együtt megváltoztat téged is mint személyt és egyént s mint a közösséged tagját is. Így lehet hogy a mostani ismeretségi körödben is feszültség lesz.
A mágia életfilozófia olyan ismeret melynek bírtokában nem csak a miértekre kapsz választ hanem a hogyanokra is. Természetesen ehhez kell a megfelelő kérdés s itt egy kulcsfontosságú dologhoz értünk. Ha nem tudod a kérdést nem kapsz válaszokat.
Amellett kell még egy nagyon nagy adag kitartás is mivel ez nem egy tantárgy amit csak be kell biflázni és működik. Van hopgy bármennyire is tudod a módszert nem tudod hogyan használd és hogy egyáltalán mire jó.
Meg kell ismerned a nagy törvényeket amelyek a leginkább leírják annak a erőnek a viselkedését amivel azután dolgozhatsz. Ezeket megtalálhatod leírva de megérteni csak nagyon sok munka tapasztalat és türelem árán lehet.
S miután ezekre fény derült kezdhetsz csak bele a mágia gyakorlati alkalmazásába.
Gyakorlati mágia.
Néhány dolog amit okvetlen el kellene hogy sajátíts de készség szinten hogy azután ezekre biztonsággal építhess.
- magas szintű önismeret
- egy mediációs forma.
- egy jóslási forma.
- magas szintű és hosszú távú koncentráció
- külső és belső látás fejlesztése
- rendszeres torna hogy a tested is felkészülhessen az igénybevételere valamint nem hiszem hogy szeretnél szívrohamot kapni egy egy nagyobb erőfeszítéstől
- szimbolikai alapok
- biológiai és fiziológiai alapok
- alap fizikai ismeretek
- összességében a természettudományos ismeretek bővítése
Ezek csak az alapok a teljesség igénye nélkül emellett van még rengeteg biztonsági tényező.
Ha még mingid érdekel s 100% -osan komolyan gondlod
küldj üzenetet privátban és kérlek írd bele akorod is mert ez korhatáros dolog, nem szeretném ha rossz kézre kerülne.
Szia!
Bocsi utolsó, de nem tudom hogyan kell küldeni privát mailt. Nekem nincsen ilyen funkcióm. De nagyon érdekelne az ajánlatod ! Kérlek írj Te nekem.
Sok hozzászólást nem is értek, Én nem másokkal szeretnék együtt tanulni, hanem már egy kész, tehát működő profi alakulathoz szeretnék csatlakozni.
Azóta láttam, hogy írtátok azt hogy másból is áll ez a dolog. Persze Én nyitott vagyok mindenre, érdekel a Mágia és az Ezotéria is ! Remélem is hogy nem csak ilyen kis hókuszpókuszokból áll az egész, akkor nem is lenne értelme. Nagyon vonzanak az emberek. részben ezért is mentem bölcsésznek, felvillanyoz annak a tudata, hogy nemsokára Tanítványaim lesznek akiket Én formálhatok. Már sok tapasztalatom is van benne. Mindíg tetszett, amikor csajoknak pasikat kellett szerezni vagy tanácsot adni, hogy melyik pasi kivel jöjjön össze. Egy kis házi mahináció, kisebb füllentések mindíg benne voltak a receptoiromban. Nagyon értek ahhoz, hogy kinek mi való, vagy kihez ki illik, mégha nem is értik akkor a résztvevők, de mindíg tudtam úgy csavarni a dolgokat, hogy végül az legyen a végén, ami a nagy könyvben meg van írva. Aki meg beleavatkozik vagy nem tetszik valami az meg gebedjen meg. Most már az átkok terén is lesz tapasztalatom. Szeretem a romantikus helyeket. Jó lenne füveket gyűjteni együtt az erdőben és egy közös főzet elkészítésének hangulata is komoly érzéseket kelt bennem. Nagyon szeretem a félhomályt, az elhagyatott várakban szertartásokat, kis manipulációt :D Ógy vélem kezdetben NagyMesternek kellene lennem, hogy jól tudjam kamatoztatni a tanácsadói képességeimet, amikre később ráépólnének a többi dolgok. Valamilyen Fő Okkultista szervezetet kérem hogy küldjön egy mailt nekem, hogy felvehessük a kapcsit :)) dobjatok egy mailt ide nicaemoments@postafiok.hu köcce:). Mivel úgy látom, hogy itt egy két nap után nem is találom meg a régi kérdéseket ezért ezt kiírom újba, ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!