Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Írnátok a Dead Space trilógiár...

Írnátok a Dead Space trilógiáról, kinek ajánlott, miről szól (spoilkermentesen), milyen játék?

Figyelt kérdés
2021. febr. 13. 14:12
 1/3 A kérdező kommentje:
2021. febr. 13. 14:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Nagyon jók, mindenkinek ajánlott, aki szereti a single player lövöldözős / space horror játékokat. Nem mai játékok, így ne várj fergeteges grafikát, vagy rengeteg mellékküldetést, gyűjtögetnivalót és hasonló szart, de nagyon élvezetesek, én imádtam és többször végigjátszottam őket.

Az első rész egy klisés space horror, amiben néhány mérnök egy elhagyatott űrhajóra érkezik, hogy derítsék fel / javítsák ki, és tele van mindenféle borzalmas szörnnyel.

A második rész kb ugyanez, de űrhajó helyett űrállomáson (nagyon hangulatos, és a sztori is jó). Ez inkább disztópia, mint sima space horror.

A harmadik helyszíne egy tundra bolygó (persze vannak más helyszínek is benne, űrkolónia, űrhajó, űrséta, holdak, szörnyek városa), a sztori nagyon ott van, de egyes helyeken vontatott, és nincs is olyan hangulata, mint az előző kettőnek. A fegyver crafting pedig borzalom.

A harmadikhoz van egy kiegészítés, Awakened, ami nagyon-nagyon jó, bár egy-két óra alatt végig lehet játszani, és ehhez képest nagyon drága (én egy steam leárazásnál vettem meg).

2021. febr. 13. 16:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnéztem azért a videót is.
2021. febr. 13. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!