Unikornisszarv kérdése:
Ez meddig marad meg?
Figyelt kérdés
4 hónapig kb nem léptem be a Cs:go-ba. De mikor tegnap beléptem kaptam egy sima karambitot, 4 mecset kell nyerjek hogy megkapjam a rankom. Az a kés utána is megfog maradni?2021. febr. 4. 07:53
3/4 anonim 

válasza:

Nem dobnak kést a szerverek tudtommal. Főleg nem belépéskor a semmire, ahhoz egy meccset vagy játékmódot végig kell játszanod, és a befejezéskor a statisztikai adatok megjelenése utáni szakaszban dobnak random tárgyat (fegyver skin vagy graffiti).
Olyan előfordulhat, hogy egy update során új fegyvert adnak a játékhoz és belépéskor azt megkapod (a csupasz fegyvert skin nélkül), de annak nincs értéke, nem is adható el. A karambit a legdrágább kések között van, 200-1500 tartományban a piacon, kizárt hogy hozzád vágjanak egy ennyire drága skint a semmiért.
4/4 anonim 

válasza:

Én is emiatt lepődtem meg, hogy itt valami gubanc van a rendszerben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!