Ha kijön a seemta v4 akkor az hogy lesz?Új szerver vagy marad a régi?Mi van azokkal akiket bannoltak a v3 ról?
Ráadásul még ott sem így van teljesen csak te írtad át a szöveget,gratulálok nagyokos:
OOC magatartással kapcsolatos szabályok:
•
• Szerver hirdetés – A szerver hirdetés szigorúan tilos, szerverről való kitiltást von maga után.
• Karakter adás-vétel és csere – A karakter árusítása és cseréje szigorúan tilos. Mindenki a saját maga által készített karakterével kell, hogy játsszon, ellenkező esetben, ha mástól veszi a karaktert, vagy cseréli, akkor a szerverről való kitiltásra számíthat.
• OOC szidás – Az OOC szidás szigorúan tilos. Ez egy olyan cselekmény, amivel a személyt magát a karakter tulajdonosát szidod, ezért nagy büntetés jár.
Ez a v2 es eredeti szabályzata,jól benézted,nem itt kéne okoskodni és kitalalni kamu szabályzatot,látom nagyon ráérsz.
Különben miről beszélsz ember?Kimásoljam az lv eredeti ooc szabályzatát is?Még neked áll feljebb úgy hogy kamu szabályzatot írtál le?És még én vagyok a nagyarcú barom.Még ha igaz lenne amit leirtál és én írnám azt hogy nem igaz akkor még megérteném a nagy felhaborodásodat,de sajna ez nem így van,beképzelt 14 éves hülygyerek.
Ugyanis az ooc szabalyzatodnak a főcimét a v2 ről szedted,az ooc minősítéses szabályzatot valóban az lv ről szedted,csak az admin mellé odairtad pluszba hogy /jatékosok
Hülyegyerek,mars tanulni
Szia, maga a V3as szerver fog updatelődni V4-re. Minden bannos emberen maradni fog a kitiltás, nem kapnak új esélyt. Ha belegondolsz észszerű is, hiszen vannak akik simán feljöttek a szerverre megöltek egy 20 embert a kaszinóba majd k*rva any*zva leléptek, ilyen emberek nem kellenek V4-re, hiába "bánták meg".
Ha úgy gondolod, hogy a te bannodat szívből megbántad akkor írj egy UB kérelmet. Ügyelj, hogy ne legyen sablon. ("Haverokkal akarok RPzni, jó a közösség"). Ja meg ne mostani ban legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!