Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha kijön a seemta v4 akkor az...

Ha kijön a seemta v4 akkor az hogy lesz?Új szerver vagy marad a régi?Mi van azokkal akiket bannoltak a v3 ról?

Figyelt kérdés
Ha a v3 as szerveren folytatodna akkor mi van azzal akit bannoltak mondjuk 10 évre?Nem is kapnak egy új esélyt?Mert ha egy új szerver lenne a v4 akkor nyilván akit bannoltak a v3 rol át tudna menni oda

2021. jan. 26. 12:07
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Gratula a v2 és szabályzatot másoltad ki éppen,szövegértés 5.
2021. jan. 31. 12:49
 22/30 A kérdező kommentje:
*v2-es
2021. jan. 31. 12:49
 23/30 A kérdező kommentje:

Ráadásul még ott sem így van teljesen csak te írtad át a szöveget,gratulálok nagyokos:

OOC magatartással kapcsolatos szabályok:

• Szerver hirdetés – A szerver hirdetés szigorúan tilos, szerverről való kitiltást von maga után.

• Karakter adás-vétel és csere – A karakter árusítása és cseréje szigorúan tilos. Mindenki a saját maga által készített karakterével kell, hogy játsszon, ellenkező esetben, ha mástól veszi a karaktert, vagy cseréli, akkor a szerverről való kitiltásra számíthat.

• OOC szidás – Az OOC szidás szigorúan tilos. Ez egy olyan cselekmény, amivel a személyt magát a karakter tulajdonosát szidod, ezért nagy büntetés jár.

Ez a v2 es eredeti szabályzata,jól benézted,nem itt kéne okoskodni és kitalalni kamu szabályzatot,látom nagyon ráérsz.

2021. jan. 31. 12:54
 24/30 anonim ***** válasza:
10%
Ez a v3 LV szabályzatából van, egyébként meg visszavehetnél az arcodból, 12 éves kis takony. Gyk szabályzatát sem tudtad elolvasni? 16 az alsó korhatár.
2021. jan. 31. 16:00
 25/30 A kérdező kommentje:
Lv szabályzatból?17 éves vagyok,inkább te vagy az okoskodó barom nagyarcú kistakony aki ide jön fel okoskodni a gyk ra és kitalál szövegeket nem pedig én nem gondolod?
2021. jan. 31. 16:17
 26/30 A kérdező kommentje:
Inkább nem is kellett volna kiirnom a kérdést mert a válaszolok között mindig akad egy ilyen élettelen nyomorék okoskodó 13 éves kakuktojás mint te
2021. jan. 31. 16:20
 27/30 A kérdező kommentje:

Különben miről beszélsz ember?Kimásoljam az lv eredeti ooc szabályzatát is?Még neked áll feljebb úgy hogy kamu szabályzatot írtál le?És még én vagyok a nagyarcú barom.Még ha igaz lenne amit leirtál és én írnám azt hogy nem igaz akkor még megérteném a nagy felhaborodásodat,de sajna ez nem így van,beképzelt 14 éves hülygyerek.

Ugyanis az ooc szabalyzatodnak a főcimét a v2 ről szedted,az ooc minősítéses szabályzatot valóban az lv ről szedted,csak az admin mellé odairtad pluszba hogy /jatékosok

Hülyegyerek,mars tanulni

2021. jan. 31. 16:29
 28/30 A kérdező kommentje:
Különben még ha az lv szabályatról szedted volna,akkor is a szövegértésed 0 mert én a sima v3 ról beszéltem,nem pedig az lv ről, beképzelt 14 éves nagyarcú élettelen csicska
2021. jan. 31. 16:34
 29/30 Username666 ***** válasza:
100%
Az ooc szidás az egyik legkomolyabb indok de a kérdést illetően kijött a v4 teaser!
2021. okt. 6. 07:18
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia, maga a V3as szerver fog updatelődni V4-re. Minden bannos emberen maradni fog a kitiltás, nem kapnak új esélyt. Ha belegondolsz észszerű is, hiszen vannak akik simán feljöttek a szerverre megöltek egy 20 embert a kaszinóba majd k*rva any*zva leléptek, ilyen emberek nem kellenek V4-re, hiába "bánták meg".

Ha úgy gondolod, hogy a te bannodat szívből megbántad akkor írj egy UB kérelmet. Ügyelj, hogy ne legyen sablon. ("Haverokkal akarok RPzni, jó a közösség"). Ja meg ne mostani ban legyen.

2021. okt. 18. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!