Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A VAC bannolta a cs 1.6-tomat...

Ricsi15hun kérdése:

A VAC bannolta a cs 1.6-tomat (ma) és akkor késöbb a többi VAC-os játékba pl. team fortress 2 ott sem tudok majd védett szervereken játszani? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

És még egy dolog, nem tudom miért bannolt a vac a cs-met igazi cs fun vagyok,voltam,leszek és, és nem tudom miért bannolt! Szóval segítség, nagyon szerettem a cs-t! Néha próbálkoztam hackell de nem sikerült letölteni/elindítani!

Szóval remélem valamelyik kérdésemre kapok választ! :(

HELP ME!!!!!!

2013. júl. 31. 20:12
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Miért is próbálnánk segíteni egy olyan embernek, aki más szórakozását akarta tönkretenni? Amúgy meg, ha akarnánk sem tudnánk segíteni, mivel a VAC bant nem fogják feloldani semmilyen esetben sem. Buktad szépen a játékot.
2013. júl. 31. 21:08
 2/8 anonim ***** válasza:
"igazi cs fun vagyok" LOL
2013. júl. 31. 21:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem kellett volan cheatelned, sem hacket leszedned, akkro nem kaptál volna VAC bannt. Ez ilyen egyszerű. Csak úgy ok nélkül nem adnak vac bannt, szóval buktad vegyed meg újra vagy játsz tört CS-vel tört szerveren ott úgy is fun mapok mennek... :)
2013. aug. 1. 09:16
 4/8 anonim válasza:
ha bolond vagy és eredeti steames cs vel te kitalálod hogy hackket töltesz le és emiatt VAC bant kapsz megis érdemled.
2013. aug. 11. 11:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Emberek nem ez volt a kerdesem!! Hülyék -.-
2013. aug. 20. 09:13
 6/8 anonim válasza:
Csinálj egy új steam profilt, és vedd meg a játékokat. Ezt tudod csinálni. Hacket nem kellett volna letöltögetni. Én egyszer leszedtem egy hacket TF2-höz. Minecraft account oda, Steam account (Portal 2, MW2) oda, tehát nem éri meg. Azóta a Steam profilt visszaszereztem de az MC... hát a Mojang nehéz eset.
2013. szept. 2. 22:03
 7/8 anonim válasza:
Te cs fun temost tuti viccelsz,egy NS cs-s től hogy csal alap,persze vannak kivételek,de aki Eredeti Steamos cs-vel csalik,azt én nemnevezném cs fun nak te nem cs fun vagy hanem egy barom,remélem sok játékod vol az accodon,megérdemled amit kaptál
2014. jan. 5. 09:44
 8/8 anonim válasza:
Te írtad: "Néha próbálkoztam hackell de nem sikerült letölteni/elindítani! " Elmondanám, hogy a steam érzékeli ha a gépeden van hack. HA nem működik akkor is érzékelheti, hiába nem működik... Látod, ezért nem kell még csak kipróbálni sem.
2014. júl. 18. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!