Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha kijön a seemta v4 akkor az...

Ha kijön a seemta v4 akkor az hogy lesz?Új szerver vagy marad a régi?Mi van azokkal akiket bannoltak a v3 ról?

Figyelt kérdés
Ha a v3 as szerveren folytatodna akkor mi van azzal akit bannoltak mondjuk 10 évre?Nem is kapnak egy új esélyt?Mert ha egy új szerver lenne a v4 akkor nyilván akit bannoltak a v3 rol át tudna menni oda

2021. jan. 26. 12:07
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Arra nem gondoltál hogy úgy is ki lehetne szűrni a szerverre való játékosokat ha mindenki kap még 1 esélyt?Vagy ha nem egyből 10 éves bannokat osztogatnak hanem kevesebbet és akkor talán kiderülne észlény.

Majd később nem lesz nagy a szád azt garantálom

2021. jan. 26. 13:14
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez a bann egyértelműen a te hibád volt. Lehet ki voltál idegileg de te írtad amit írtál, szóval jogosan bannoltak.
2021. jan. 26. 13:20
 13/30 A kérdező kommentje:
Tudom de azért az 10 év nevetséges.Persze jogos volt,az tény de egy figyelmeztetés is elég lett volna,vagy egy jail mert abból is tanultam volna mint egy kitiltásból ami 2030 ban jár le.Amúgy józanul nem írtam volna ilyet soha csak akkor az idegesség miatt csúszott ki ez a mondat,nem akartam senkit se megbántani vele,ilyen még soha sem fordult elő velem,mint mondtam egyetlen jailom sem volt
2021. jan. 26. 13:31
 14/30 anonim ***** válasza:
41%
Mi a fsz bajod van? IP csere aztán új karakter!
2021. jan. 26. 13:33
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

14.-nek

Csak ott a probléma hogy nem IP-re bannolnak hanem serialra.

(Én úgy tudom.. sry ha nem úgy van)

2021. jan. 26. 13:56
 16/30 A kérdező kommentje:
#15 ös serialra bannolnak én is úgy tudom
2021. jan. 26. 13:58
 17/30 anonim ***** válasza:
54%

Folytatódna. Marad a ban, maradnak a cuccaid, stb.

Mondjuk azt nem értem, hogy lehet felbszni magad a SeeMTA-n, úgy, hogy valakinek csúnyát írjál.

2021. jan. 27. 10:23
 18/30 A kérdező kommentje:
Ja értem én is ezt olvastam hogy ott folytatódik.Ilyen még soha nem történt velem,persze néha még voltam ideges de ennyire még sohasem,van az a pont amikor véletlen ki tud csúszni egy ilyen szöveg.De már mondtam hogy ilyen soha nem fordult elő,egy jailom sem volt eddig és ez az első pedig elég sokat játszottam már seemta n most jelenleg az lv n vagyok csak akkor véletlen kicsuszott ez a szöveg,igazából ennyi így jozanilul vagy ha ideges vagyok akkor is kedvesen szoktam viselkedni,véletlen történt mert ennyire még sohasem szivattak meg és akkor éppen nem tudtam kezelni a dühömet.Kulonben meg néztem és nincs is benne a szabályzatban hogy Ooc minősítés de ez van legalább tanultam ebből is,majd fél év múlva megpróbálkozom egy ub vel.
2021. jan. 30. 14:44
 19/30 anonim ***** válasza:
43%

OOC magaviseletre vonatkozó szabályok:

-Tilos más játékos/a szerver szidása, minősítése. (Kitiltásban részesülsz ebben az esetben.)

(1 percbe került megkeresni)

2021. jan. 30. 20:21
 20/30 A kérdező kommentje:

Ezt te hol álmodtad,képzelődsz?

Hülyének nézel?Jól kitaláltad a szöveget viccnek jó de sajnos nem a v3 szabályzata amit elolvastál,ugyanis az így néz ki

OOC szabályok:

-Tilos más szerver hirdetése.

↳(A szerverhirdetés szigorúan tilos, szerverrel való kitiltást von maga után.)

-Az OOC szidás szigorúan tilos. Ez egy olyan cselekmény, amivel a személyt magát a karakter tulajdonosát szidod.

Nem értem hol látsz te ilyet amit most kimásoltál ugyanis a v3 Ooc szabályzatának a felét most másoltam ki és abban nincs ilyen hogy ooc magaviseletre vonatkozó szabályok,hanem ooc szabályokkal kezdődik szimplán

2021. jan. 31. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!