Ha kijön a seemta v4 akkor az hogy lesz?Új szerver vagy marad a régi?Mi van azokkal akiket bannoltak a v3 ról?
Arra nem gondoltál hogy úgy is ki lehetne szűrni a szerverre való játékosokat ha mindenki kap még 1 esélyt?Vagy ha nem egyből 10 éves bannokat osztogatnak hanem kevesebbet és akkor talán kiderülne észlény.
Majd később nem lesz nagy a szád azt garantálom
14.-nek
Csak ott a probléma hogy nem IP-re bannolnak hanem serialra.
(Én úgy tudom.. sry ha nem úgy van)
Folytatódna. Marad a ban, maradnak a cuccaid, stb.
Mondjuk azt nem értem, hogy lehet felbszni magad a SeeMTA-n, úgy, hogy valakinek csúnyát írjál.
OOC magaviseletre vonatkozó szabályok:
-Tilos más játékos/a szerver szidása, minősítése. (Kitiltásban részesülsz ebben az esetben.)
(1 percbe került megkeresni)
Ezt te hol álmodtad,képzelődsz?
Hülyének nézel?Jól kitaláltad a szöveget viccnek jó de sajnos nem a v3 szabályzata amit elolvastál,ugyanis az így néz ki
OOC szabályok:
-Tilos más szerver hirdetése.
↳(A szerverhirdetés szigorúan tilos, szerverrel való kitiltást von maga után.)
-Az OOC szidás szigorúan tilos. Ez egy olyan cselekmény, amivel a személyt magát a karakter tulajdonosát szidod.
Nem értem hol látsz te ilyet amit most kimásoltál ugyanis a v3 Ooc szabályzatának a felét most másoltam ki és abban nincs ilyen hogy ooc magaviseletre vonatkozó szabályok,hanem ooc szabályokkal kezdődik szimplán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!