A WOW-hoz hasonló játék?
Régebben wowoztam, de otthagytam, monotonná vált. A MoP-nál még visszanéztem kis időre, aztán soha többé. Most szeretnék hasonló kialakítású játékkal játszani. A WOW-hoz már nem térek vissza, valami más kell, hasonló játékmenettel (újdonság varázsa).
Mit tudsz ajánlani?
Másik:
Mass effect, Fallout és ehhez hasonló játékok? Többször végigvihető. Több kaszt, több stílusban vihető, pl lopakodva vagy agresszívan törve előre, stb... Történet szempontból nem fontos a több útvonal, de előny. A lényeg, hogy akciódús, lövöldözős és kapásból lehet legnehezebben indulni (ME 1-ben pl nem lehet). Jöhet a Deadspace trilógiához hasonló horror is. A játékélmény a lényeg és nem a grafika. Tőlem lehet Wolf 3d szintű is a grafika, ha jó játékélményt nyújt. A csilli-villi grafika nem érdekel, hiába jól néz ki, ha kb az az egész, hogy ölni mindent, ami mozog és úgy haladni előre.
Tudsz ajánlani?
Előre is köszönöm!
Köszi!
Elders scrolls: jónak tűnik
Cyberpunk: Akkora a hype-ja, hogy nem tudom megvegyem-e. Éppen az ilyenek szoktak nagy csalódást okozni, nem tudom...
Outer space: erre nem dob találatot, de keresem tovább.
Gépigény nem gond és igen, utánanéztem, egyenlőre felejtős.
Az előzőeket köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!