Mennyire vagytok meg elégedve a cyberpunk 2077 játékkal?
Olyan emberek válaszait várom akik konzolon játsszanak rajta.
Pl.. Xbox one, Xbox one x vagy Xbox Series x
Tényleg tele van hibákkal nagyon és hogy konzolon elég durva hibák vannak rajta.
Nekem ma jött meg a játék xbox-ra.
Egy xbox one-om van, de ha tudtam volna hogy ilyen hibás akkor még vártam volna vele.
2 válaszoló.
Miért ne játsszak rajta?
Te próbáltad a játékot xbox one-on?
5 válaszoló.
Köszönöm az infót.
Meg néztem a digitalfoundry és nagyon át verve érzem magamat.
Nem is értem hogyan merték ezt így ki adni a régi konzolokra így a játékot se fogom telepíteni az xbox one-ra. Inkább veszek majd, egy új konzolt xbox series x-et jövőre.
Vajon ezek után lehet még hinni a cd projekt red-nek?
Mert ha februárra nem jönne meg az a nagyobb frissítés akkor saját magával szúrna ki.
Szerintem ez attól függ, hogy mennyi kritikus hiba van a programban. Ha tele van kijavíthatatlan hibákkal, akkor patchelhetik orrvérzésig...
Szerintem ilyen hiba a kritikán aluli gunplay. Az nem hinném, hogy jobb lesz.
Sokat kritizálták azt is, hogy egér+billel a járművek irányítása nagyon rossz, főleg a motoroknál.
Sok panasz jön arra is, hogy ugyan sok választási opció van, de csak 1-2-nél van érdemi változás, és cső a játék.
Ezeket semmilyen patch nem javítja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!