Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mennyire vagytok meg elégedve...

Mennyire vagytok meg elégedve a cyberpunk 2077 játékkal?

Figyelt kérdés

Olyan emberek válaszait várom akik konzolon játsszanak rajta.

Pl.. Xbox one, Xbox one x vagy Xbox Series x

Tényleg tele van hibákkal nagyon és hogy konzolon elég durva hibák vannak rajta.

Nekem ma jött meg a játék xbox-ra.

Egy xbox one-om van, de ha tudtam volna hogy ilyen hibás akkor még vártam volna vele.

2020. dec. 14. 18:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig nagyon tetszik. Bár nem tudom, hogy a gameplay hosszútávon mennyire fog kitartani, de eddig tetszik.
2020. dec. 14. 18:47
 2/14 anonim ***** válasza:
71%
Xbox one on te ne akarj ezzel játszani sztem :D
2020. dec. 15. 00:23
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz akkora legenda mint a W3, de azért nem egy rossz játék.
2020. dec. 15. 00:27
 4/14 A kérdező kommentje:

2 válaszoló.

Miért ne játsszak rajta?

Te próbáltad a játékot xbox one-on?

2020. dec. 15. 15:23
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Írd be a youtubera hogy digitalfoundry (neves játék teljesítmény tesztelő cég) és cyberpunk. A játék alap Xbox Oneon és PS4en játszhatatlan. Homályos, 20 fps átlagban vagy kevesebb, milliónyi bug. A CDPR hivatalos közleményben tudtatta, hogy ők most lelépnek nyaralni, majd jövőre lesznek patchek. Ami majd vagy segít vagy nem. Mostanra teljesen nyilvánvaló, hogy megtévesztették a vásárlókat. A konzolos verziókból nem engedtek teszteket. Képeket videókat senki nem rakhatott fel, még az újságírók se a játékból megjelenés előtt.
2020. dec. 15. 15:50
 6/14 A kérdező kommentje:

5 válaszoló.

Köszönöm az infót.

Meg néztem a digitalfoundry és nagyon át verve érzem magamat.

Nem is értem hogyan merték ezt így ki adni a régi konzolokra így a játékot se fogom telepíteni az xbox one-ra. Inkább veszek majd, egy új konzolt xbox series x-et jövőre.

2020. dec. 15. 17:12
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok. Úgy van, ahogy az 5-ös írja. Még nextgen cuccokon is durván rosszul van optimalizálva. Prev-gen felejtős...
2020. dec. 15. 17:32
 8/14 A kérdező kommentje:

[link]

Vajon ezek után lehet még hinni a cd projekt red-nek?

Mert ha februárra nem jönne meg az a nagyobb frissítés akkor saját magával szúrna ki.

2020. dec. 15. 18:47
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez attól függ, hogy mennyi kritikus hiba van a programban. Ha tele van kijavíthatatlan hibákkal, akkor patchelhetik orrvérzésig...

Szerintem ilyen hiba a kritikán aluli gunplay. Az nem hinném, hogy jobb lesz.

Sokat kritizálták azt is, hogy egér+billel a járművek irányítása nagyon rossz, főleg a motoroknál.

Sok panasz jön arra is, hogy ugyan sok választási opció van, de csak 1-2-nél van érdemi változás, és cső a játék.

Ezeket semmilyen patch nem javítja meg.

2020. dec. 15. 19:07
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Úgyhogy most az lesz a kérdés, hogy mivel a költségeket így is bőven behozta, megrészegül-e ettől a CDPR és olyan lesz, mint az EA, hogy nem fognak túl sokat dolgozni rajta, lényeg a lóvé, vagy elkezdenek dolgozni rajta ezerrel.
2020. dec. 15. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!