Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ez hogy működik?Nagyon nem...

Ez hogy működik?Nagyon nem értek a számítógépes játékokhoz, viszont páromnak karácsonyra megszeretném venni a Cyberpunk 2077-et.

Figyelt kérdés
Nem akartam túl feltűnően kérdezgetni, épp gép előtt ült és azt nézegette.Megkérdeztem, hogy hogy működik a vásárlása.Nyilván nem pont így,de a lényeg, hogy épp meg volt nyitva egy ablak,és ott mutatta,hogy hogyha megveszi,akkor ott lesz fent (rámutatott) és akkor tud játszani.Ez akkor hogy működik?Csak akkor tudja játszani,ha online rendeli meg,csak akkor lesz neki ott,ahová mutatott?Vagy besétálok egy boltba és én is megtudom venni?Bocsi a hülye kérdésekért,de nagyon nem vagyok otthon ebben a témában 😩 Megköszönném,ha valaki segítene.😊

2020. dec. 12. 11:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az online áruházakban lehet venni aktiválókódot, valamint digitális kiadást. Az aktiválókódot csak be kell írni abban a programba ami támogatja a kulcsot (Steam), digitális vásárlás esetén közvetlenül a Steam áruházából veszed meg a játékot és azt a profilodhoz rendeli.

Ha van dobozos kiadása a játéknak, abban is egy kulcs lesz, amit beír a programba és a fiókhoz adja a játékot.

Dobozos kiadás egyik hátránya, hogy a kereslet miatt hiány lehet a boltokban belőle, valamint ha nem működik a játék a gépigénye és optimalizálatlansága miatt, akkor nem viheted vissza a boltba a terméket, mert a digitálisan aktiválható játékot nem veszik vissza (ugyanis megveszed, beaktiválod a kulcsot majd visszaviszed hogy nem jó, attól a beaktivált játék nálad marad, miközben visszaadják a pénzed = végtelen játék ingyen, és ezt nem fogják engedni).

A digitális kiadás előnye, hogy fizetés után azonnal indulhat a telepítés, valamint ha a játék nem fut, akkor 2 óra játékidő alatt 2 héten belül visszakérheted a pénzed, és vissza is adják.

Emiatt - és mert a digitális piacot böngészte a barátod - esélyes, hogy karácsonyig ő is megveszi magának, csak most még hezitál és véleményeket olvas, hogy megéri-e megvenni, és tudja-e majd futtatni. Én meglepetésként ezért nem venném meg neki, mert túl nagy az esélye, hogy vagy addigra ő is megveszi, vagy lemond róla mert nem tudná élvezhetően futtatni.

2020. dec. 12. 11:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,nagyon sokat segítettél, így már értem:)
2020. dec. 12. 12:52
 3/4 anonim ***** válasza:
51%
A jatek sok embernek csalodas, varj mig inkabb megveszi maganak, mar ha akarni fogja...
2020. dec. 12. 13:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi 🙂
2020. dec. 14. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!