Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Érdemes a Stadia platformhoz...

Érdemes a Stadia platformhoz "beruházni"? Hosszúéletű lesz?

Figyelt kérdés

Nem vagyok nagy játékos, és nem szeretnék/tudok több százezer forintot költeni számítógépre vagy laptopra.

Azon gondolkodtam, mivel kellene egy új laptop valamikor, 100ezer körül vennék egyet (ha kijön ennyiből megfelelő), aminek valamennyire normális a felbontása, és a játékot a Stadia-ra alapoznám, így nem törődnék a hardverekkel, és nem kellene fél milliós összegben gondolkodnom.

Az internetsebességem megfelelő, tízszerese az ajánlottnak.

Szerintetek ez lesz a jövő zenéje, vagy nem fogja tudni lenyomni a "fizikális" gaminget?

2020. dec. 14. 10:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
49%

[link]

Majd szépen jön ide a listára... Google Glass, emlékszik még valaki? Abba is beletoltak egy rakat pénzt, de ez nem feltétlen elegendő a sikerhez, ahogy itt is, hiába telepítenek szervereket mindenhova, akkor sem tudnak olyan latencyt összehozni ami felvenni a versenyt egy helyben működő hardverrel. Normális multiplayer játék pl ki is lőve ezzel.

Hétvégi játékosoknak single játékokhoz jó lehet, de ennyi, ez is menni fog a levesbe idővel, főleg hogy még olyan őrültségekkel is vágják maguk alatt a fát, hogy teljesen külön rendszert használnak, így a játékokat külön portolni is kell, ez meg ugye nem igen éri meg a fejlesztőknek.

2020. dec. 15. 00:33
 12/12 anonim válasza:
0%

Nem tudsz Stadia-ra beruházni, mert pont ez a lényege, hogy nem kell speciális hw vagy előfizetés.

Megveszed a játékot és játszod. Igaz kell egy jó optikai hálózat és a wifi-t el kell felejteni, de ennyi.

Vannak ingyenes játékok. Így te is ki tudod próbálni. Plusz van refund két órán belül.

Személy szerint, ha nekem egy évvel ezelőtt valaki azt mondja, hogy én a Cyberpunk-ot Stadián fogom végigjátszani, akkor nagyon furán néztem volna az illetőre.

De 15perc Destiny-zés meggyőzőtt.

Az igaz, h van inputlag, de Stadia esetén ez kellően kicsi és állandó. (Geforce Now-val ellentétben.) Ezért meg lehet szokni.

Bár a szerverekre ráférne egy kis frissítés. 4K, ray tracing, 60fps még messze van.

Tehát összességében nekem bevált.

2020. dec. 29. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!