Mi ez a Stadia?

Figyelt kérdés
Ha jól értem, a böngészőben lehet játszani, mindenféle gépigény nélkül? A felsorolt játékokat ingyen adják, csak a havidíjat kell fizetni?
2020. dec. 9. 20:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Egy streaming szolgáltatás. Havidíjat kell fizetned, valamint kell a stadia kontroller is. Van pár játék amit tudsz szimplán az előfizetéssel is játszani, meg olyan is van amit meg kell venned. Gépigénye szinte semmi, csak legyen jó a net. Játszható teló, tablet, laptop, pcről is, bárhol, bármikor
2020. dec. 9. 21:24
 2/8 anonim ***** válasza:
2020. dec. 9. 21:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Billentyűzet és egér nem jó?
2020. dec. 9. 21:42
 4/8 anonim ***** válasza:

de lehet velük játszani, nem kell a konrtoller.

ez egy egész jó teszt, olvasd el:

[link]

2020. dec. 9. 23:29
 5/8 A kérdező kommentje:

Kipróbáltam, sajnos szaggat.

Igaz, az egész PC-m nem ér 10 ezer forintot, a monitor annyit sem. A videókártyámon semmi nem fut el (még a régi Modern Warfare 2sem), de reménykedtem, hogy itt elég lesz a böngésző "ereje".

Az internetesebesség 10x-ese az ajánlottnak, azzal nincs gond, de szaggat :(

2020. dec. 10. 00:03
 6/8 anonim ***** válasza:

ponthogy ehhez nem kell komoly gép!

még telefonon is megy.

2020. dec. 10. 10:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Viszont ha a youtube is laggol akkor a játék is fog. Egy minimális gépigénye ennek is van, kell hogy tudjon futtatni egy hd videót
2020. dec. 10. 15:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem is igazán az internet sebessége, hanem annak minősége számít. Újonnan épített otikai hálózatok már bőven elegendőek a stabil játékélményhez. Olyannyira, hogy a Cyberpunk 2077-et már Stadiára vettem. (gtx1070-en siralmasan futott.)

Kár, hogy a Controller/Chromecast duo még nem kapható Magyarországon.

2020. dec. 11. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!