A Just Dance mennyi netet fogyaszt?
Figyelt kérdés
Story time:
Mindig is ki akartam próbálni a just dane-ot, és megtudtam, hogy a just dance now az ugye a játék csak telefonra. Viszont itthon az internet gyengesége miatt nem volt valami élvezhető. ( letölt.: 4,23 mbit, fel: 0,59) és sajna gyorsítani se lehet, mert a szolgáltató szerint olyan rézvezetékek vannak lefektetve, ami miatt nem lehet. (gigaerős tettek hálózata a francokat)
Viszont, gondoltam beszerzek egy xboxot, mondjuk a 360 at, mert csak erre a célra lenne, és az olcsóbb, mint a one, meg egy just dance-et (2019 ugye). És érdekel, hogy mennyi netet eszik meg. Gondolom nem lehet sok, mivel talán csak az adatokat szinkronizálja, lévén, hogy maga a játék lemezen van.
2020. nov. 24. 09:57
1/1 anonim válasza:
A komolyabb FPS multis játékok kb 80-100 MB-ot fogyasztanak 1 óra alatt mobilon, 5 MBit-es net bőven elég a Just Dance-hez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!