CSGO ha egyszer Source2 motorra váltana, az javítaná a teljesítményt FPS szempontjából?
-dxlevel 80
-dxlevel 81
-dxlevel 90
-dxlevel 95
-dxlevel 98
#9 -es:
Azóta vettem új gépet. Ezt nem csak a játék miatt tettem, hanem mert a régi amúgy is 8 éves volt, és féltem, hogy nagyon felmennek az árak, ezért megvettem az új konfigot, amibe csak átpakoltam az SSD -t meg a GPU -t. A mostani konfiggal 320 - 330 fps -t kapok csgo -ban benchmark mapon. 1080p -ben, Minden Alacsony csgo -ban, kivéve a 4x élsimítás, a Trilineáris textúraszűrés, az Uber Shader, és a játékos kontraszt erősítése. Nvidiában szintén teljesítménycentrikus minden.
Alaplap: Gigabyte B450 AorusM
GPU: Gtx 1650 (nem super változat)
RAM: 2x8GB Kingston 3000Mhz
CPU: Ryzen 3600 (6 mag 12 szál, turbo boost letiltva és manuálisan 3.72Ghz -en alap 1.1v -os feszkón)
SSD -n fut természetesen a steam és a Windows is.
Nem tudsz mást tenni, sajnos valamelyik hardvered a szűk keresztmetszet. Nálad szerintem a proci lesz a szűk keresztmetszet, nálam egyértelműen a GPU az, mivel az megüti a 100% -ot elég sűrűn, főleg Casual és Deathmatch módban. Amikor 16-20 játékos van egyszerre a szerón, és már elég sok lövedék és vér összegyűlt a falakon, akkor képes megközelíteni a 140-130 körüli fps -t is. Ha letiltanám az élsimítást, vagy legalább levenném 2x -re, akkor nyernék valamivel több fps -t, de ha lejjebb veszem a felbontást, akkor ugriuk meg igazán. Mindenesetre ezt hanyagolom, majd akkor lépem meg, ha nem lesz más út. Ez a konfig, ami nekem van, egy viszonylag átlagosan jó gép, belépőszintű gamer gépnek simán elmegy, maga a proci ki tudna hajtani simán jóval erősebb kártyát is, de csgo -ra szerencsére jó. Versengő amúgy is 5v5, szóval azt veszik sokan alapul, ott mindig több fps van a max 10 játékos miatt.
Illetve ezzel a kis "varászlattal" talán nyerhetsz észrevehető fps -t, nekem ezzel érezhetően jobban ment a csgo hónapokig (több fps, kisebb input lagg), tehát ezzel elnapoltam az új konfigot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!