Miért nincsenek jó videójátékok a piacon, amit az ember szívesen venne meg ahelyett hogy egy évben csak pár új darab jön ki és felesleges gépet építeni és nem is szépek vagy játékmenetbe is alacsonyak, mi ennek az oka?
Egyetértek.
És kiegésszíteném annyival hogy ha sikeres egy játék pár év alatt 38 hasonló változat koppintja. Pl Farm simulator.
És igen semmi jó story nincs a játékokhoz, csak nagy grafika.
Utoljára a Gta sorozat volt aminek jó sztorya volt. De az már 8 éves. Meg ott volt az Nfs (m, wanted, carbon, undergrund, mindnek volt egy jó története amiért versenyeztél.
Akkor ha emlékeztek a Half Life ra annak is milyen jó története volt! És egy krumplin is futott. Vagy a Resident evil amiből filmet is csináltak.
De most csak az online game ami megy 12 egy tucat és a vedd meg az alap játékot meg hozzá 200 Dlct-ami 20x annyiba van.
Én sem tudok jó játékot pedig keresgélek.
Amit tudnék mondani az is általában befejezetlen béta verzió teli hibával.
Tényleg ez is vicces ilyet se engedtek meg régen a játékgyártók maguknak hogy félkész terméket kiad.
Jó sztori? Talán nem kéne a GTA-nál leragadni. Nagy nevekből ott a Witcher 3, de volt pl A plague tale: Innocence, Close to the Sun, Detroit: Become human, Nier: Automata, Last of Us 2 csak hogy párat említsek...
Versenyjátéknak ott a Forza Horizon 4, Project Cars széria, Crew 2 is elég jó lett... szóval csak az nem talál amgának játékot aki nem akar.
Én csak indie gyönygszemeket találtam az utolsó 5 évre visszamenőleg, más normális AAA cím sajnos nincs és sajnos kevés is fog kijönni mostanság...
A GTA V szotirja amúgy pont nem tetszem a Trevor féle sztorimenete miatt, a többi Rockstaros játáknak jó sztorija van meg tudnék még sorolni. Pl. Quantum Break, BioShock Infinite, Half-life 2 + Episodse One, Two, Call of Duty: Infinite Warfare is jó volt, akkor a The Dark Pictures Anthology is jó, a Qunatic Dream játékai se rosszak (Heavy Rain + Beyond Two Suuls + Detroit: become Human) visszatérve a ROckstarhoz: L.A. Noire is egy remekmű meg a Wolfenstein rebootok sem rosszak (A DOOM-ot nem szeretem annyira, túl véres és agresszív), van sok AAA-s kalandjáték is, csak azopkat nem ismerem, de a Tomb Raider reboot sem lehet rossz az még abakancslistámon van :)
#24: Újra és újra ugyanazt tudom csak mondani: úgy nyilatkoztok általánosságokat, hogy túl kevés játékot ismertek! Yakuza sorozat mond valamit? Persona? Deadly Premonition? Chrono Trigger? Danganronpa? Trails of Cold Steel? Na és persze a műfaj csúcsa, a 13 Sentinels: Aegis Rim, aminél jobb történetet szerintem soha, egyetlen videojáték sem fog kapni többé?
A fogalmatlan közönség meg olyan nyomorúságos történeteket istenít, mint a Life is Strange vagy a The Last of Us, amik egy átlagos tévésorozat szintjét sem érik el.
Ezeket nem ismrem, de kijöttek PC-re? Pl. a Deadly Premonition 2 az tudom nem, csak az elős része, de a többi kijött? Chrono Trigger? Danganronpa? Trails of Cold Steel? 12 Sentinels: Aegis Rim?
Mondjuk ha ezek ilyen magák akkor nem ismerem a stílust, bár lehet sokat hagytam ki, na majd megnézem azért ezeket a címeket...(Y)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!