Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nincsenek jó videójátéko...

Miért nincsenek jó videójátékok a piacon, amit az ember szívesen venne meg ahelyett hogy egy évben csak pár új darab jön ki és felesleges gépet építeni és nem is szépek vagy játékmenetbe is alacsonyak, mi ennek az oka?

Figyelt kérdés
2020. nov. 14. 19:48
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Cyberpunk 2077 most ami jó meg a Call of DUty-k (Modern Warfare és Black OPS Cold War) meg a The Crew-ek és a The Division meg a Hunt: Showdown, kevés jó FDPS single player cím van az tény, csak a Cyíberpunk 2077 az egyetlen most azt hiszem.
2020. dec. 18. 11:58
 22/30 anonim ***** válasza:
26%
nekem az új codok sem tetszenek, nagyon fosok, crew 2 szégyen lett az 1 után bár az sem volt valami túl jó, szájerpunk meg mondom, egy gagyi hulladék
2020. dec. 18. 13:54
 23/30 A kérdező kommentje:
Üdv. aki most olvassa, kiegészíteném azzal, hogy vajon mi lehet velem a gond, hogy nem tudom élvezni. Biztos velem van a baj, ha legtöbben tudják élvezni és elvannak vele. Ha valaki esetleg ilyenben szenved mint én akkor légszíves írjátok meg, miben kéne változtassak, köszönöm.
2021. márc. 25. 20:59
 24/30 anonim ***** válasza:
54%

Egyetértek.

És kiegésszíteném annyival hogy ha sikeres egy játék pár év alatt 38 hasonló változat koppintja. Pl Farm simulator.

És igen semmi jó story nincs a játékokhoz, csak nagy grafika.

Utoljára a Gta sorozat volt aminek jó sztorya volt. De az már 8 éves. Meg ott volt az Nfs (m, wanted, carbon, undergrund, mindnek volt egy jó története amiért versenyeztél.

Akkor ha emlékeztek a Half Life ra annak is milyen jó története volt! És egy krumplin is futott. Vagy a Resident evil amiből filmet is csináltak.

De most csak az online game ami megy 12 egy tucat és a vedd meg az alap játékot meg hozzá 200 Dlct-ami 20x annyiba van.

Én sem tudok jó játékot pedig keresgélek.

Amit tudnék mondani az is általában befejezetlen béta verzió teli hibával.

Tényleg ez is vicces ilyet se engedtek meg régen a játékgyártók maguknak hogy félkész terméket kiad.

2021. márc. 26. 22:12
 25/30 anonim ***** válasza:

Jó sztori? Talán nem kéne a GTA-nál leragadni. Nagy nevekből ott a Witcher 3, de volt pl A plague tale: Innocence, Close to the Sun, Detroit: Become human, Nier: Automata, Last of Us 2 csak hogy párat említsek...

Versenyjátéknak ott a Forza Horizon 4, Project Cars széria, Crew 2 is elég jó lett... szóval csak az nem talál amgának játékot aki nem akar.

2021. márc. 26. 22:19
 26/30 A kérdező kommentje:

Én csak indie gyönygszemeket találtam az utolsó 5 évre visszamenőleg, más normális AAA cím sajnos nincs és sajnos kevés is fog kijönni mostanság...

A GTA V szotirja amúgy pont nem tetszem a Trevor féle sztorimenete miatt, a többi Rockstaros játáknak jó sztorija van meg tudnék még sorolni. Pl. Quantum Break, BioShock Infinite, Half-life 2 + Episodse One, Two, Call of Duty: Infinite Warfare is jó volt, akkor a The Dark Pictures Anthology is jó, a Qunatic Dream játékai se rosszak (Heavy Rain + Beyond Two Suuls + Detroit: become Human) visszatérve a ROckstarhoz: L.A. Noire is egy remekmű meg a Wolfenstein rebootok sem rosszak (A DOOM-ot nem szeretem annyira, túl véres és agresszív), van sok AAA-s kalandjáték is, csak azopkat nem ismerem, de a Tomb Raider reboot sem lehet rossz az még abakancslistámon van :)

2021. márc. 27. 06:20
 27/30 anonim ***** válasza:

#24: Újra és újra ugyanazt tudom csak mondani: úgy nyilatkoztok általánosságokat, hogy túl kevés játékot ismertek! Yakuza sorozat mond valamit? Persona? Deadly Premonition? Chrono Trigger? Danganronpa? Trails of Cold Steel? Na és persze a műfaj csúcsa, a 13 Sentinels: Aegis Rim, aminél jobb történetet szerintem soha, egyetlen videojáték sem fog kapni többé?

A fogalmatlan közönség meg olyan nyomorúságos történeteket istenít, mint a Life is Strange vagy a The Last of Us, amik egy átlagos tévésorozat szintjét sem érik el.

2021. márc. 27. 20:03
 28/30 A kérdező kommentje:

Ezeket nem ismrem, de kijöttek PC-re? Pl. a Deadly Premonition 2 az tudom nem, csak az elős része, de a többi kijött? Chrono Trigger? Danganronpa? Trails of Cold Steel? 12 Sentinels: Aegis Rim?

Mondjuk ha ezek ilyen magák akkor nem ismerem a stílust, bár lehet sokat hagytam ki, na majd megnézem azért ezeket a címeket...(Y)

2021. márc. 29. 08:12
 29/30 cseppszi ***** válasza:
100%
Azt kérdezed mi lehet veled a gond? Szerintem az ami sok más gamerrel, hogy eredményre játszol és nem szórakozásra. Sokan úgy játszanak, hogy gyorsan végig szaladnak egy játékon, hogy meglegyen a vége és kész. Mondok rá egy példát. Dungeon siege 1. Végig lehet szaladni rajta kb 20 óra alatt. A fő küldit elsőre kicsit tökölősen 40 óra alatt. Ha meg mindent ki akarsz próbálni , akkor 1000 - ezer óra se elég. De ugyanaz lehet Forge2 , vagy Spellforce , Gothic2 vagy Skyrim5 is. Skyrimba főküldit letolod azt kész. Közbe van bemme ezer mellék küldi. Lehetsz tolvaj, bérgyilkos, mágus vagy hős és midegyik egyszerre + ezeknek a céheknek a főnöke pluszba és vehetsz házat minden komolyabb városba meg megnősülhetsz (női karival is) Vagy ott a Minecraft a végtelenített játékmenetével. Szupervárosokat lehet építeni benne bármilyen stílusban és kb bármekkora méretben (na jó 30 - 40 emeletesig mehetnek a felhőkarcolók csak) miközben potikat gyárthatsz, fegyvereket bűvölhetsz, kertészkedhetsz és vadászhatsz pecázhatsz állatokat szelídíthetsz és tenyészthetsz. Csak ezekbe nem végcélt kell keresni, hanem a szórakozás lehetőségét. Aki csak eredméynre játszik egyik játékot se fogja élvezni. Pl sokan Minecrafba építenek 1 házat és kész, Mások meg megépítik telibe az 1544-es Londont, vagy Kievet netán a kínai császári palotát a Tiltott várost és köré ami még belefér. Szóval nem elég lezavarni 20 óra alatt egy játékot, hanem szórakozni is lehet benne akár 5 éven át is. Pl WOW-ban vannak kereskedők akiknek már a játékon belüli másik kitalált játék ad élményt és nem a hentelés. Ez mind lehetőség a szórakozásra. Ha sikerül felfedezni magadban a játékos embert , akkor rátalász a neked legjobban tetsző szórakozásra. Sok sikert hozzá! Ünnepi ölelés
2021. ápr. 4. 23:14
 30/30 A kérdező kommentje:
Nekem az a problémám, hogy egy év alatt nem jön ki annyi játék, hogy gépet érdemes épíeteni hozzá, most 3 címért egy évbe ami max 20 órás egyszerűen nem éri meg, ha több cím érdekezne akkor más lenne a meglátásom, de így nagyon luxus szórakozás gépet építeni, a máésik az, hogy én az akció címeket szeretem esetleg a thrillert vagy kalandot, de az indie címek is érdekelnek, de az indie címeknek meg nincs akkora gépigényük, amihez elég lenne egy netezős gép is :)
2021. ápr. 8. 09:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!