Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nincsenek jó videójátéko...

Miért nincsenek jó videójátékok a piacon, amit az ember szívesen venne meg ahelyett hogy egy évben csak pár új darab jön ki és felesleges gépet építeni és nem is szépek vagy játékmenetbe is alacsonyak, mi ennek az oka?

Figyelt kérdés
2020. nov. 14. 19:48
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
77%
Mert a nagy játékipari cégeknél ez mind csak biznisz háttérba szorult az élmény nyújtása. Amit említesz hogy ugyan az megy körbe körbe az is pont ezt a célt szolgálja. Például ha az Nvidia kiad egy új graf kártyát ami jobb erősebb. Semmi szükség nincs rá. Ezért leszerződnek a játék cégekkel hogy na hozzatok ki valamit ami ezen fog futni stb. így mind kettő jól jár. Remek példa erre a remastered verziók stb. Vagy a nagy trend a cod és a counter strike.
2020. nov. 15. 02:06
 12/30 anonim ***** válasza:
84%
Régen minden jobb volt, blablabla. Dehogy volt jobb! 36 éve játszom videojátékokkal, és állítom, hogy soha nem volt jobb gamernek lenni, mint most. Ha nem szereted az AAA kategóriás játékokat, ott van a millió indie cím, ha azok sem tetszenek, emulátorok segítségével szuper minőségben (HD felbontás, modern grafikai effektek) játszhatod újra a világ összes retro játékát. Ha ebből nem tud valaki választani, az menthetetlenül kiöregedett és besavanyodott.
2020. nov. 15. 08:25
 13/30 A kérdező kommentje:
Sok sikert akkor a felhozatalhoz, én akkor ezek szerint kiégtem és nem élvezem már a játékokat, egyedül a Far Cry 4 volt az utolsó amibe beleöltem 20 órát, azóta semmi hosszabb játék nem volt a kezemben...
2020. nov. 16. 08:31
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát a kedvét biztos hogy nem veszed el ezzel senkinek, hogy mert épp neked ilyened van, hogy márpedig minden xar és pont.

Törődj bele, van aki a korral megúnja a játékot van aki nem.

2020. nov. 16. 09:21
 15/30 A kérdező kommentje:

Engem leköt, csak kevés és nem éri meg gépet építeni. Sajnos ami meg tetszik az olyanokból keveset csinálnak. 4-6 órás sztoriorientált játék miatt meg nem éri meg, pl. Call of Duty

Az RPG-k meg nem jöttek be sose...

2020. nov. 16. 09:30
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez meg mindenkinek saját döntése h mi éri meg és hogy mit szeret :)
2020. nov. 16. 10:20
 17/30 anonim ***** válasza:
32%

Őő, a Call of Duty mióta "sztoriorientált" játék? Persze, van története, de igazából nem az visz téged előre, hanem a küldetés teljesítése. Az a kis történet azért van, hogy eladhatóbb legyen illetve hozza a cinematikus élményt. De az igazi narratív játékoktól messze áll.

Aki sztoriorientált játékot akar, az üljön le a Life is Strange elé. Munkavédelmi bakanccsal tapossa páros lábbal majd a lelkedet. Vagy ott van a Telltale Games The Walking Dead sorozata, vagy a The Wolf Among Us és a Tales from the Borderlands. Vagy Quantic Dream címei, Heavy Rain, Beyond Two Souls vagy a Detroit: Become Human.

Ezek akár többször is játszhatóak, mert teljesen más véget is tud érni a történet, ez a Detroitra különösen igaz, narratív játékok közül a legösszetettebb amivel találkoztam. Persze a Telltale Games játékairól hamar kiderül ilyenkor a turpisság (valójában nem sok döntés van a kezedben ami számít, vannak helyzetek, ahol mindegy, hogyan döntesz) de az atmoszféra amit teremt, az néha egészen elképesztő. Úgy ülsz le sokadszorra is, mint a kedvenc filmed, sorozatod vagy könyved elé.

2020. nov. 17. 10:07
 18/30 anonim ***** válasza:
12%
ugyanígy érzek énis, akik meg lehordanak hogy bevagy savanyodva stb engedd el, mai gamerek nemtudják mi a jó.. mai napig ha fasza autósjátékkal akarok játszani még mindig az underground 2-t meg a fallout 2-t tudom elővenni csak.. forza gran turismo az új nfs-ek mind mind ugyanaz, a gran turismo a 4. rész, bocs a 3. rész óta nem változott semmit, mégis mit? :D jobb az autó hangja meg szebben néznek ki a fák a távolba? ennyi kb.. witcher 3 jó volt, cyberpunk szégyen a witcher3 után, utoljára amivel tudtam normálisan játszani és élveztem is "új" játékok közül az a resident evil 2-3 remake volt, azóta semmi :D spider man ps4-en nemvolt rossz de több átvezető meg ilyen mini eventes cutscene tudod ahol jókor kell nyomni egy gombot, több ilyen volt benne mint akció... ez az új spider man májsz mojájesz meg szégyen az "első" rész után, just cause 3 nem volt rossz de utánna a 4. rész szégyen lett, 2015-ös nfs rebott eszméletlen rossz volt utánna a payback is nagyon rossz volt de csak folytatták egy ugyancsak borzasztóan gagyi heat-el... mikor lesz már egy ÚJ játék? ami nem ugyan az :D
2020. dec. 17. 22:48
 19/30 anonim ***** válasza:
22%
#18: És ha megjelenik valami tényleg új játék, ti fanyalogtok legjobban, hogy ez milyen szar, BEZZEG a Underground 2, meg a Fallout 2...
2020. dec. 18. 03:25
 20/30 anonim ***** válasza:
12%
#19: nem csak én szerintem gagyik az új játékok, ha a mostani LEGkomolyabbnak igérkező játék is annyira rossz lett hogy a Sony levette a playstation store-ból és konkrétan most nem lehet megvenni playstation-re akkor el lehet gondolkodni hogy igazából tényleg nem jók a mostani játékok :)
2020. dec. 18. 11:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!