Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nincsenek jó videójátéko...

Miért nincsenek jó videójátékok a piacon, amit az ember szívesen venne meg ahelyett hogy egy évben csak pár új darab jön ki és felesleges gépet építeni és nem is szépek vagy játékmenetbe is alacsonyak, mi ennek az oka?

Figyelt kérdés
2020. nov. 14. 19:48
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
Még konzolt sem érdemes venni, mert nincsenek olyan szorialapú játékok amivel az ember hetekig ellenne, ehylett kapunk olyan játékokat amivel 2-3 óra játék után unalmassá és feleslegessé válik és nem élvezhető.
2020. nov. 14. 19:49
 2/30 anonim ***** válasza:
56%
Csinálj jobbat! Neki fekszel a programozást tanulásának, 10 év és már neki is foghatsz egy alapjátéknak.
2020. nov. 14. 19:49
 3/30 A kérdező kommentje:
De tényleg nincs semmi új a piacon, csak állandóan az online lefizetett reviewek vannak, akik mindent felpontoznak és semmi jó játékélmény nincs a programban. Emlékszem 2007-ben nagyon sok jó játék volt most meg évente ha van egy amivel leül az emebr játszani, ezért pénzkidobás videókártyát mg alkatrészeket venni. Még a grafika sem menti meg a játékokat, mert van olyan játék aminek PS2-es kinézete van, de a gépigénye az van, pl. DiRT 4
2020. nov. 14. 20:05
 4/30 A kérdező kommentje:

Egyedül ebben az évben a Cyberpunk 2077 ami jónak ígérkezik és semmi más FPS játék nincs, amivel el lehetne lenni, olyan ami nem RPG hanem normális FPS.

Online meg nem érdemes játszani, mert unalomba fullad 1-2 óra után mert egyforma minden játékmód és hamar feledésbe merül.

2020. nov. 14. 20:12
 5/30 anonim ***** válasza:
54%

Esetleg nem lehet hogy te ulsz forditva a lovon? Attol fuggeltelnul hogy mindenkinek mas az izlese...

Unalmas az online? 8 eve jatszom ugyanazt a jatekot. Es nem a WoW.

Masikat meg 9 evet toltam.

Hagyjuk ezt a regen jobb volt estimeset. tob mint 20 eve jatszom, es aki ma kepes unatkozni, az a sajat keszulekeben keresse a hibat.

Mellesleg, ha ennyire zavar a kinalat, simman kitalalhatsz egy uj jatekot. Legalabb a vilagot es hozza a storyt. Na menni fog?

2020. nov. 14. 22:00
 6/30 A kérdező kommentje:

Nézd meg a 2007-es évet abban az évben a válság előtt hogy mennyi jó játék jött ki, most meg alig van, max ezek az indie játékok amik csak az egyszeri játékosoknak való és nincs benne semmi plusz, olyan plusz ami kedvet adna egy második végigjátszásra...minden a pénzről szól és elveszett a játékmenet és legtöbbször még a grafikája sincs, de a gépigény növekszik. Erre? Kit érdekel az ilyet, hogy Watch Dogs: Legion meg a bullshit rókabőr Assassin's Creed meg a minden évben ugyanaz autós játék amikben nincs semmi plusz. Évről évre ugyanaz minden, sőt valamikor még rosszabb is és azért kérnek pénzt. Felpontozzák a sajtók a szar copy+paste lekoppintott címeket és azt hiszik, hogy azok jók. Még egy Metro Exodus sem érdemel 6-7 pontnál többet, hiába szép, ha a fizika gyenge és nem ér meg egy 2. végigjátszást sem, mert nincs benne semmi újdonság másodjára.

Nagyon el van veszve ez a videogame világ, én mihamarabb távozok a kedvelőik közül, mert nekem ez már politika. És azt utálom.

2020. nov. 14. 22:29
 7/30 A kérdező kommentje:

Szóval szó mint szó: rókabőr meg a copy+paste címek léteznek meg azok a túlRPGsített FPS-ek, ahol minden felesleges vackot lehet testreszabni, amit még nem is látsz, de azért van, csak minek?

Itt éveket kell várni míg az ember le tud ülni 8 órát játszani aztán megint pár évet arra, hogy megint leüljön 8-cat. Elég, ha kivárom míg 2030-ban lemegy mindennek az ára és akkor viszek végig egy játékot, mert annak semmi értelme, hogy az ember költsön a gépre és várnia kell éveket míg kijön egy vállalható alkotás és nem hülye szerepjáték meg RPG bullshit, hanem normális vihető, sztori vagy komoylabb fejlődési rendszerrel ellátott alkotás.

RIP PC videogames

2020. nov. 14. 22:34
 8/30 anonim ***** válasza:
92%

Nos szerintem nem fog senki sírni emiatt, a többiek meg élvezik a játékokat továbbra is.

Amúgy ez a minden évben ugyaaz szöveg is annyira cink, ennyi erővel a Wolf 3D óta minden FPS ugyanaz, lőni kell bennük, csak más a körítés. Nem mellesleg sokan pont azért vesznek meg egy játékot mert " ugyanaz ", én pl szeretem az AC-eket, és azért veszem meg emrt tudom mit kapok csak épp más környezetben.

2020. nov. 14. 22:38
 9/30 A kérdező kommentje:
Nem tudod te se mit kapsz, csak akkor csattansz mikor játszol és azt veszed észre hogy uyganaz minden évben...
2020. nov. 14. 22:39
 10/30 anonim ***** válasza:
89%

Elolvastad amit írtam? Tudom mit kapok és épp azért szeretem, azért ne tudd már nálam jobban hogy miért is játszom.

CoD-ot is azért veszem meg, emrt tudom, hogy egy pörgős multi lövöldét kapok, csinálhatnának belőle stratégiát, de akkor nem venném meg mert nem az érdekel, ilyen egyszerű.

2020. nov. 14. 22:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!