Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 3 és az origin?

Sims 3 és az origin?

Figyelt kérdés
Tavaly kaptam ajándékba egy Sims 3 kulcsot melyet sikeresen aktiváltam is aztán pár hónapra rá eltűnt a fiókomból a játék gondoltam biztos a kulccsal van gond ezért G2N vettem egyet aktiváltam sikeresen azt is (az előző kulcsot még dobozos verzióból kaptam szóval wtf már itt). Azután vagy 2-3 hónappal az is eltűnt a könyvtáramból originen.. Írtam a tagnak akitől vettem küldött egy másik kulcsot az is ment 3 hónapig megint eltűnt. Írtam az originnek hogy mi a helyzet ezzel hosszas beszélgetés után kiderült megvan a játék a könyvtáramban de azt nem tudják nekem miért nem jeleníti meg... A vicc hogy az originen belül az alapjátékot nem is látom az üzletben csak valami Starter packet ami elvileg tartalmazza de EA Access kell hozzá amire én nem tartok igényt.. Amúgy 30€ lenne ez a cucc annyit én már nem adok ki érte igyís már 3x úszott el a dolog.. A tag egyébként azt mondta nincs gond a kulcsommal szóval nem is értem a gondot azt mondta rakjam újra az Origint a gépen de basszus tegnap telepítettem a gépet hisz 2éves volt ráfért az update szóval kétlem az origin lenne a baj hisz jó ideje nincs meg a fiókomon a játék csak nem volt nagyon időm foglalkozni a gonddal. A böngészőben megnyitott originen keresztül se látom a terméket a könyvtáramban és semmiféle szűrő nincs beállítva.. Elküldtem neki mind3 kulcsot hogy nézze át elvileg mind3 jó kulcs volt szóval akkor csak nem azzal volt a gond aztán a beszélgetés végén azt mondta ő nem adhat új kulcsot beszéljek a Steammel na itt meg azt se tudtam mi a helyzet egy originen aktivált játéknak mi köze a Steamhez?? Sose aktiváltam egyiket se Steamen szóval eléggé wtf megközelítés volt próbáltam mind3 kulcsot aktiválni egyet se fogadott el steamen szóval mondom akkor nézzük a linket amit küldött a tag hogy ott kérdezzem a steammet.. kiválasztom a probléma témáit erre benyögi a steam hogy keressem fel a termék gyártóját a problémával kapcsolatban.. az előbb beszéltem velük akkor most wtf?? Szóval ilyenkor mit tegyek hogy lássam a sims 3at a könyvtáramban vagy mi a túró van az EA-val hogy nem látom a könyvtáramban de a rendszer szerint a birtokomban van?

2020. szept. 23. 23:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Tölts le egyet netről, de ne crackeld, csak telepítsd fel a játékot, mintha CD-ről telepítenéd. Ha nem crackeled kérni fogja, hogy regisztrálj az Originbe, ott nyomd azt, hogy már regisztráltál, majd lépj be. Mivel megvan az eredeti játék, elvileg onnan hitelesíti magát, letölti a patcheket és elindul.
2020. szept. 24. 00:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Ezt a lehetőséget majd kipróbálom és köszönöm a válaszod viszont az alapvető probléma ezzel szerintem nem fog megoldódni :(
2020. szept. 24. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!