Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan kerüljem ki ezt a...

Hogyan kerüljem ki ezt a szörnyű Origint? (Sims3)

Figyelt kérdés

Én csak játszani szeretnék. Internet nélkül, kikapcsolom a netelérést a gépemen, mert minek, úgyis csak lassítja. Aha, meg amit én elképzelek...

Folyamatosan frissíteni akarja magát, nem is tudok belépni offline módba, ha nem frissített, folyamatosan hibaüzeneteket ír, stb. Nekem ez nem kell, sem az összes többi játék amit ajánl, én csak simsezni szeretnék. Egy netről letöltős játéknál még talán elmegy, de CD-snél? Nem úgy kéne, hogy berakom a CD-t, kattintok a parancsikonra és megy? Miért kell egyáltalán az Origin? Semmi értelmét nem látom. Szóval valaki tudna segíteni, hogy hogyan kerüljem ki?

2018. ápr. 27. 21:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
47%
Hogy kerüld ki? Letöltöd törtben. Amúgy meg az hogy aktív a netkapcsolat nem lassítja le a géped, szóval nem is értem miért nem hagyod online futni.
2018. ápr. 28. 00:05
 2/13 anonim ***** válasza:
71%

"kikapcsolom a netelérést a gépemen, mert minek, úgyis csak lassítja."

Semmi köze a netkapcsolatnak a géped sebességéhez.

2018. ápr. 28. 00:18
 3/13 anonim ***** válasza:
21%

Nem attól lassul be, hogy van net, hanem magától a játéktól, mert 6 millió kis s*art rak fel mellé.

Nem egy szervizest tudok mutatni, beviszik a gépet, mert lassú, első kérdés, sims van rajta?

2018. ápr. 28. 01:10
 4/13 A kérdező kommentje:

Látom sikerült fennakadni a legkevésbé fontos részleten ^^" A háttérben futó alkalmazásfrissítéseket lehet így kilőni, valamint a víruskeresőt, ami folyamatosan vizsgálja a kapcsolatot. Ami tök jó meg minden, de az tényleg elég sokat fog.

A probléma maga az Origin, hogy rohadt sokáig frissít, rengeteg helyet foglal, nem hajlandó elindulni és unblock totálisan felesleges. Erre kérnék megoldási javaslatot, a netkapcsolattól meg szakadjunk el. Nem szeretem ha feleslegesen van bekapcsolva, ha fotókat szerkesztek vagy akármi, akkor is mindig kikapcsolom.

2018. ápr. 28. 01:36
 5/13 anonim ***** válasza:
40%
2018-at írunk. Olyan nem létezik, hogy a net "feleslegesen van bekapcsolva". Én 20 percig sem bírnám nélküle, nekem a munkától a vásárlástól a szórakozásig mindenhez kell a netkapcsolat.
2018. ápr. 28. 01:53
 6/13 anonim ***** válasza:
47%

Oh jézus... ez most komoly? Egyébként azt tudtad hogy egyenként is le lehet korlátozni a programok hálózatelérését?

Arról nem beszélve, hogy ha úgy is játszol, akkor közben úgy sem szerkesztesz, akkor meg nem minegy, hogy addig is fut vagy nem? Harmadrészt arról nem beszélve, hogy nem tudom neked mit töltöget le, nálam is folyamatosan fut origin kb hetente tölt le frissítést aztán szevasz és most kapaszkodj meg, megzabál kemény és jelentős 97mb ramot...

2018. ápr. 28. 01:55
 7/13 anonim ***** válasza:
Na meg ha az összes többi programfrissítés, arra nem gondoltál, hogy ha kinyomod a netet, akkor oké, addig nem frissít, de mikor legközelebb lesz hálózat úgy is minden frissít.
2018. ápr. 28. 01:57
 8/13 anonim ***** válasza:
47%
Végül pedig ott a megoldás, leszeded törtben, az megy Origin nélkül, aztán szevasz.
2018. ápr. 28. 01:58
 9/13 anonim ***** válasza:
65%

Nem az Origin hibaja hogy te egy kenyerpiriton jatszol. Alig foglal par megat, ha sokaig frissit az megint a te geped tulajdonsaga, es erdekes modon tobb millio felhasznalo boldogul vele, csak teget szivat szandekosan igaz?

Nem úgy kéne, hogy berakom a CD-t, kattintok a parancsikonra és megy? Talan 10 eve meg igen. Most hiaba van lemezed ha a rajta levo tartalom elavult.

De folosleges egy olyan embernek magyarazkodni akinek a technikai tudasa megragadt a net kibekapcsolasanal.

Szedd le torrenten, mar ha nem kell kulon utmutato oda is.

2018. ápr. 28. 10:26
 10/13 A kérdező kommentje:

Fhuu de értelmesek vagytok... :D

Kenyérpirító...kösz. Érdekes módon minden más program másodpercek alatt frissül és maga a játék maximális grafikai beállítások mellett tökéletesen működik. És érdekes módon rengeteg ismerősöm panaszkodott már az Originre. És, kapaszkodjatok meg, a CDn lévő játék nem tud elavulni, mivel a Sims3at évek óta nem frissítették.

És nem óhajtom lekalózkodni a játékot, ha egyszer megvan törvényesen is. És az, hogy a net be van e kapcsolva vagy nincs, az totálisan lényegtelen, mivel az Origin így is úgy is állandóan cseszekszik. Meg akarok szabadulni tőle és kész.

De úgy tűnik itt senki nem képes értelmes választ adni a kérdésre, csak a szapulás megy. Ha nem tudjátok a megoldást, minek írtok ide? :D

2018. ápr. 28. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!