Hogyan kerüljem ki ezt a szörnyű Origint? (Sims3)
Én csak játszani szeretnék. Internet nélkül, kikapcsolom a netelérést a gépemen, mert minek, úgyis csak lassítja. Aha, meg amit én elképzelek...
Folyamatosan frissíteni akarja magát, nem is tudok belépni offline módba, ha nem frissített, folyamatosan hibaüzeneteket ír, stb. Nekem ez nem kell, sem az összes többi játék amit ajánl, én csak simsezni szeretnék. Egy netről letöltős játéknál még talán elmegy, de CD-snél? Nem úgy kéne, hogy berakom a CD-t, kattintok a parancsikonra és megy? Miért kell egyáltalán az Origin? Semmi értelmét nem látom. Szóval valaki tudna segíteni, hogy hogyan kerüljem ki?
Az origin tobbek kozt ellenorzi a jatek eredetiseget.
Amig az Origin nem dobja ki hogy igen, a jatek eredeti, jatszhatsz, addig maga a jatek nem fog elindulni. Szoval belenyugszol vagy torrentezel.
Vagy siman crackeled a jelenlegi jatekod.
Érdekes, hogy nekem semmi bajom nincs az Originnel. :D
Fentieknek meg igaza van, vagy torrent vagy Origines megoldás. Más nincs.. :)
Akkor támadás helyett fogd fel, vagy engeded az Origint és játszol vagy nem játszol, nincs olyan hogy eredeti játék és menjen Origin nélkül.
Meg azt is megjegyzem, hogy attól hogy régi játék a lemezen még nem a legfrissebb kiadása van a játéknak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!