Origin miatt kifagyhat a Sims3?
Figyelt kérdés
Régebben még tört játékom volt és ugye ahhoz nem kellett platform. Úgy döntöttem megveszem eredetiben, mert tele volt hibával és nem lehetett frissíteni. Ugye platformon fut(PC), és mióta így van azóta valamiért rendszeresen kifagy(hibát észlel és leáll), és a 12-es hibakód már akkor is boldogít, amikor egy teljesen új családdal az első mentéssel próbálkozok. Ez lehet a platform miatt? És ha igen, akkor azt játék közben ki lehet kapcsolni?2017. jan. 22. 19:32
1/4 anonim válasza:
Miután Origin Kliensből van indítva a játék így ez nem okozhatja. Eredeti játékhoz pedig kell az origin. Telepítsd újra az origint vagy a sims-et,esetleg mindkettőt.
2/4 A kérdező kommentje:
Már megtettem. :/
2017. jan. 22. 21:58
3/4 anonim válasza:
Én sem hiszem, hogy az Origin okozza :/ A Sims 3 eléggé "nehéz eset", laggol, bugos. Nincsenek esetleg custom contentek, store contentek, modok a játékodban? Ha igen, akkor ezeket vedd ki mindenképp. Próbálkozhatsz még Originen belül a "settings/repair game" funkcióval. Ezen kívül sajnos nincs ötletem, a naprakész játékverzióval, ha jól tudom, nem tudod megkerülni sem az Origint, sem a Lauchert :/
4/4 A kérdező kommentje:
Neked is köszi a választ! Egyedi tartalmaim vannak a játékban, de ezek a tört idején is voltak és akkor még nem volt ennyi hiba. :( Megpróbálom amit mondtál mindenesetre. Ment mindenkinek a zöld kéz. :)
2017. jan. 23. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!