Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Forza Horizon 4-ben nem lehet...

Forza Horizon 4-ben nem lehet megoldani, hogy jobboldali legyen a közlekedés?

Figyelt kérdés
Még nem töltöttem le, de már maga a tudat, hogy alapból bal oldali a közlekedés (hiszen Angliában játszódik) önmagában elriaszt. Magamat ismerve (monoton ösztönlény mivoltám) szinte biztos, hogy a valódi forgalomban is belebonyolódnék ha sokat játszanék vele. Egyszerűen átáll az agyam és amúgy is iszonyat zavaró. Euro Truck Simulator 2-ben se vállaltam sose angol fuvart. Nincs valami mod ami bugmentesen átállítja jobboldali közlekedésre a játékot? Mert akkor tuti kipróbálnám.

2020. szept. 22. 13:28
 1/9 A kérdező kommentje:
Pontosítok: nem töltöttem le... a játék demoját Microsoft Store-ról. :P
2020. szept. 22. 13:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem létezik ilyen mod. Egyik technikai akadálya az, hogy ez nem csak egy offline játszható autóverseny, hanem egy "MMO" is, lehetetlen lenne az, hogy egy online session-ben 75 játékosnak erre, neked meg "amarra" van az irány.

Kizárt, hogy a játékból kilépve egyből a bal oldalon kezdenél el közlekedni. Egyrészt nem lehetsz ennyire degenerált, különben nem lehetne jogsid, ha mégis, akkor neked nem mod kell, hanem szakember... Másrészt a játékban nyugodtan mehetsz ahol csak akarsz, max. többet fogsz ütközni, de ettől talán még nem fogod az autód összetörni az úton, de ha mégis, akkor inkább tehenet vezess, autót semmiképpen. Harmadrészt mindkét oldali közlekedést a való életben úgy szervezik, hogy egyszerűen nem lehet elrontani, amikor kimész a britekhez, ott sem, úgy vezet az út, a sávok, a táblák, minden, hogy "monoton ösztönlényként" követed, akármelyik oldalra is terelnek.

De szerezd meg a Horizon2-t, ha tudod (online már nem lehet, max. dobozos verzióban), az Francia/Olasz területen játszódik, ott jobb oldali a közlekedés (bár verseny közben pont nem érdekel senkit, íven mész, nem sávban).

2020. szept. 22. 20:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is azért nem vettem meg, mert balos közlekedés van... Engem az meg taszít. Amúgy meg jó játéknak tűnik.
2020. szept. 22. 21:04
 4/9 A kérdező kommentje:
#2: Nem arról van szó, hogy gyépés vagyok. Egyszerűen őrjítően zavar, hogy a balomon jönnek szembe a kocsik. Elveszi a játékélményt akármilyen hülyén is hangzik. A valós vezetéses példám erős volt tényleg, nem fogok utána a belvárosban balesetet okozni természetesen, de elképesztően rá állt már arra az agyam, hogy az autó jobb oldalon halad és punktum. Asszem maradok a TDU-nál vagy a Crew 2-nél, akármennyire is sz**abb.
2020. szept. 22. 21:11
 5/9 anonim ***** válasza:

:-) Fiúk/lányok, ez egy autóverseny játék, nem közlekedési szimulátor. Még annyira sem lehet komolyan venni, mint a régi TDU2-t, ahol pl. a közlekedési lámpák váltottak is.. Meg is álltam, néha (játékban, az utcán nyilván nem szelektálok, mindig tudni, mi a játék és mi nem az).

Persze, lehet élményautózni is, de nyugodjatok meg, simán megszokható, különösen akkor, ha vezettek igazi autót is, vagy közlekedtek akár bringával közutakon. Kb. 2 perc alatt megszokod, és a játékban (és csak a játékban) teljesen természetessé válik. Töltsétek le a demót, meglátjátok, nem ezen múlik.

2020. szept. 22. 21:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Amúgy válassz jobbkormányos kocsit, mindjárt életszerűbb :-)
2020. szept. 22. 21:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Soha nem értettem ezt az irányparát. Mikor kiköltöztem Angliába, én is tartottam egy kicsit a vezetéstől, de minden túlzás nélkül, két óra vezetés után már teljes magabiztossággal terelgettem az autót és navigáltam a városban. Pedig azelőtt sosem vezettem "balratartsos" úton.
2020. szept. 24. 00:10
 8/9 A kérdező kommentje:
#7: Ott amúgy van "balkézszabály". Vagy kresz téren miben másabb?
2020. szept. 24. 00:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy ugyanúgy jobbkézszabály van, ami ráadásul náluk sokkal életszerűbb, mivel a vezető a jobb oldalon van, így elvileg biztonságosabb is (mint nálunk jobbra kanyarodásnál egyszerűbb balra "kis ívben" benézni).
2020. szept. 24. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!