Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Forza horizon 4 túl kedves velem?

Forza horizon 4 túl kedves velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok, az lenne a "problemam", hogy nem tudom mi tortenik velem a jatekban.

Ma vettem egy xbox one s konzolt es hozza egy forza horizon 4 kódot, sikeresen be is aktiváltam a játékot (standard edition) majd ugye elkezdtem vele jatszani, kb. 1.5 ora jatek utan kis szunetet tartottam, majd mikor par perc mulva visszajottem es jatszottam volna, akkor a jatek kiirta hogy elvesztette a jatek menetet, vagy valami hasonlo nem emlekszem mar pontosan, es hogy szeretnem-e visszaállitani, ranyomtam, majd egyszer csak megkaptam nehany vip autot pl. Senna, Zonda R, egy hazat ami 500000 credit lett volna de ingyen megvehettem VIP-el, tovabbiakban tudtam Multizni mikozben nem vettem Goldot, szoval nem ertem mi tortent, esetleg tudja valaki hogy mi tortenhetett vagy ez csak valami kis izelito a jatekhoz, vagy esetleg hol tudom megnezni hogy van-e aktiv xbox live gold tagsagom vagy game pass-em.

Elore is koszonom a valaszokat.

2019. okt. 2. 22:22
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Megnézni az xbox.com ön fogod tudni bejelentkezések.el azért van mert az xboxokhoz gyárilag jár egy 14 napos game pass és egy 14 napos live gold előfizetés!

Az autóknál pedig az volt hogy felajánlott egy autó visszaálitó csomagot ez természetes ezt amúgy is ingyen le lehet tölteni a Store -bol de ebben a játékban amúgy sem sok szár autó van

2019. okt. 4. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!