Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem indul el a Forza...

Miért nem indul el a Forza Horizon 4?

Figyelt kérdés

Telepítés után rögtön elkezdett szrakodni a Windows Biztonság, hogy vírusos fájlt telepítettem stb stb, na meg karanténba is rakta az említett fájlokat így nem indult el a játék.Azokat én visszaállítottam karanténból és aztán el is indult a játék, játszottam is vele egy kicsit.

Másnap mikor megint el szerettem volna indítani a játékot, akkor ezt a hiba üzenetet írta ki:

A Windows nem találja a 'D:\Games\Forza Horizon 4\UwpLaunch.exe' fájlt.Ellenőrizze, hogy helyesen írta-e be a nevét, majd próbálkozzon újra.

A probléma még mindig fenn áll.Próbáltam megint kutakodni a Windows Biztonság üzenetei között (mert a második inditást követően megint jött asszem 2 üzi), azzal a szándékkal, hogy megint visszaállítom karanténból a játék fájljait, amit meg is tettem, de jelen esetben ez már nem volt elég a probléma megoldásához.

Ilyenkor mit lehet még csinálni?

2019. szept. 26. 08:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Vagy megtanulód rendesen használni a vírusirtódat vagy megveszed eredetibe a "virágbolti" verzió helyett. Sajnos 3. megoldás nincs.
2019. szept. 26. 08:40
 2/3 A kérdező kommentje:

Éppen ez az.A gépen nincs külön telepített vírusirtó.Csak maga az alap van rajta, de ez is mindenbe beleszól.Gondoltam aki jobban ért ehhez az adhatna tanácsot, mert én nem nagyon értek a win10-hez.

Nemrég váltottam.

2019. szept. 26. 09:35
 3/3 anonim ***** válasza:
81%
Jelenleg 600 Ft a Game Pass Ultimate a Windows áruházba amivel 2 hónapig annyit játszol a Horizon 4-el (+többszáz másik játékkal) amennyit szeretnél. Kicsit vicces mikor valaki lekalózkodja a játékot majd arra panaszkodik, hogy nem működik megfelelően.
2019. szept. 26. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!