Miért nem indul el a Forza Horizon 4?
Telepítés után rögtön elkezdett szrakodni a Windows Biztonság, hogy vírusos fájlt telepítettem stb stb, na meg karanténba is rakta az említett fájlokat így nem indult el a játék.Azokat én visszaállítottam karanténból és aztán el is indult a játék, játszottam is vele egy kicsit.
Másnap mikor megint el szerettem volna indítani a játékot, akkor ezt a hiba üzenetet írta ki:
A Windows nem találja a 'D:\Games\Forza Horizon 4\UwpLaunch.exe' fájlt.Ellenőrizze, hogy helyesen írta-e be a nevét, majd próbálkozzon újra.
A probléma még mindig fenn áll.Próbáltam megint kutakodni a Windows Biztonság üzenetei között (mert a második inditást követően megint jött asszem 2 üzi), azzal a szándékkal, hogy megint visszaállítom karanténból a játék fájljait, amit meg is tettem, de jelen esetben ez már nem volt elég a probléma megoldásához.
Ilyenkor mit lehet még csinálni?
Éppen ez az.A gépen nincs külön telepített vírusirtó.Csak maga az alap van rajta, de ez is mindenbe beleszól.Gondoltam aki jobban ért ehhez az adhatna tanácsot, mert én nem nagyon értek a win10-hez.
Nemrég váltottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!