Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mennyivel nehezebb a Dark...

Mennyivel nehezebb a Dark Souls mint a Bloodborne? Miben másabb?

Figyelt kérdés

Most a 6. Bossnál járok a Bloodborne-ban és eddig nagyon tetszik. Sokkal nehezebbre számítottam, (Első Souls Like játékom) igaz az elején kicsit az volt de mostmár egész könnyű.

Nagyon tetszik a Ds 1 és a 3 hangulata viszont láttam róla videókat és sokkal nehezebbnek tűnik. Már csak a térkép miatt is mert szerintem sokkal jobban ellehet tévedni mert sok fele visz az út, és a Bloodborne-ban nem. Ez tényleg így van vagy csak videókból lehet ezt érezni? Valamint egy kicsit komplexebb, mérgezés, varázslás, minden van ami a Bloodborneban nincs.

Mennyivel nehezebb a Ds mint a Bloodborne? Válaszokat előre is köszönöm!😊

2020. szept. 7. 16:17
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Kicsit szarul írtam, bocsi xd
2021. jan. 10. 17:53
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
DS2 sem lineáris, viszont egyértelműbb mint az 1. Kezdetben több irányba lehet menni, de egyik sem rossz út, legrosszabb esetben zsákutcába mész.
2021. jan. 10. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!