Bloodborne-nak pontosan mi a lényege?
Megvettem, de fogalmam sincs, hogy mit kéne benne csinálni.
Az elején járok, volt ott egy mini boss szerűség azt kiszedtem, meg mindig jön valamilyen őrjárat azokat is kiszedtem már párszor. Valamilyen kaput nyitottam ki még. Aztán elmentem oda ahol valami veri a kaput (talán olyan mint az a mini boss. Utána ott volt pár kutya meg ember őket is kiszedtem. Aztán kettő nagyobb méretű farkas van ott (mint a helyen ahol felébredünk) és onnan nem tudok tovább menni.
Hogyan kell itt menteni? Minden halálnál az összes ellenfél újraéled?
A bloodborn egy souls game. Tehát igen. A szörnyek visszajönnek és a bloodecho elvész ha fel nem szeded a hulláról.
A két vérfarkas után ha egyenesen mész akkor lesz egy boss
cleric beast
Ha minden területet felfedezel a csatornarendszerből fogsz eljutni egy temetőbe ahol lesz egy újabb boss (Father Gascoine) onnan vezet tovább az út a Catedral Ward felé. (ha nem megy magadtól nézz végigjátszást a neten. Youtubeon van több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!